Teşekkür ederim olmadı bundan alacağım bide dün şunu gördüm Türkiye ye yolluyorlar galibaBenim kabloyu unutma abi o da çöpe gitti![]()
Kardeşim yeni girdim kusura bakma buyur link bu. Kılıfın tuşları var bu arada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baya güzelmiş ya ama dediğin gibi biraz tuzluben asıl bunu istiyom kaç aydır fırsat bulamadım bunu almaya çok güzel görünüyo ya ama biraz tuzlu

Kardeşim bunun aynı stilinde bulamazsın bu z3 için z2 için en iyisi benimki tarzında.Teşekkür ederim olmadı bundan alacağım bide dün şunu gördüm Türkiye ye yolluyorlar galibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anladım ama ben Z3 alıyorum zaten yarınKardeşim bunun aynı stilinde bulamazsın bu z3 için z2 için en iyisi benimki tarzında.
ondan dedim 
Öyle miiAnladım ama ben Z3 alıyorum zaten yarınondan dedim
![]()
hayırlı olsun şimdiden kardeşim. O zaman olabilir tabi neden olmasın ama aynı ürünü farklı şekillerde araştır en çok satan ve en iyi puan alan satıcıdan ver siparişi. Kendini garantiye almış olursun o zaman. Benim najanaja ile sipariş verdiğim kabloyu satan adam tarih oldu kablo yok piyasadaOnu alırsan özel harekata bile gider telefon tank olmuş vallaben asıl bunu istiyom kaç aydır fırsat bulamadım bunu almaya çok güzel görünüyo ya ama biraz tuzlu![]()

ama görüntüsü gerçekten çok hoşuma gitti dizaynı çok güzel telefonda da güzel durmuş bence bumper dan daha güzel, illaki alacam ben bunu ama yaza anca alabilirim
senin dock ta hayırlı olsun. bazen hatalı renk gönderebiliyolar benim saatin biride kordonu açık renk göndermişler
bence satıcıya bi msj çak aarla biraz bunların sağı solu belli olmuyo kimi satıcı için müşteri memnuniyeti çok önemli oluyo belki o sende kalsın biz yenisini yollayalım der
uğur un kılıfla benim çanta yı gönderdi mesela satıcılar bizdekinide istemediler bile
bi şansını dene derim yollarlarsa 2 tane dockun olur 
aynen baya sağlam bi koruma sağlıyo benim işim gereğide tank gibi olması gerekiyo zatenama görüntüsü gerçekten çok hoşuma gitti dizaynı çok güzel telefonda da güzel durmuş bence bumper dan daha güzel, illaki alacam ben bunu ama yaza anca alabilirim
senin dock ta hayırlı olsun. bazen hatalı renk gönderebiliyolar benim saatin biride kordonu açık renk göndermişler
bence satıcıya bi msj çak aarla biraz bunların sağı solu belli olmuyo kimi satıcı için müşteri memnuniyeti çok önemli oluyo belki o sende kalsın biz yenisini yollayalım der
uğur un kılıfla benim çanta yı gönderdi mesela satıcılar bizdekinide istemediler bile
![]()
Güzel yazı olmuş okurken uykum geldi abi
Teşekkür ederim satıcıyı azarladım yıldızı kötü vercem dedim daha siparişi de onaylamadımaynen baya sağlam bi koruma sağlıyo benim işim gereğide tank gibi olması gerekiyo zatenama görüntüsü gerçekten çok hoşuma gitti dizaynı çok güzel telefonda da güzel durmuş bence bumper dan daha güzel, illaki alacam ben bunu ama yaza anca alabilirim
![]()

Teşekkür ederimÖyle miihayırlı olsun şimdiden kardeşim. O zaman olabilir tabi neden olmasın ama aynı ürünü farklı şekillerde araştır en çok satan ve en iyi puan alan satıcıdan ver siparişi. Kendini garantiye almış olursun o zaman. Benim najanaja ile sipariş verdiğim kabloyu satan adam tarih oldu kablo yok piyasada

Önerin için teşekkür ederim olmadı biraz Z3 kullanırım Z4 çıkarsa onu da alırımBence biraz daha dur z4 çıkıyo onu al bence dah mantıklı zaten z3 fiyatı hala yüksektir z4 te standart 2200 civarı çıkış yapar. Valla ben olsam beklerdim biraz daha bir alır pir alırdım :-) zaten z4 ten sonra sony bi sene falan çıkarmıcak amiral gemisi.

benim yorumlar böle oluyo sen hala alışamadın mıGüzel yazı olmuş okurken uykum geldi abi
![]()
hem bu daha ne ki devede kulak sen yorum görmemişin bunun 3 katını bile yazdığım oldu 
rica ederimTeşekkür ederim satıcıyı azarladım yıldızı kötü vercem dedim daha siparişi de onaylamadım![]()
bekle bakalım ne dicekler eğer gönderirlerse beyaz ı bana gönderirsin artık
benim ki bozuldu
bide sony olacak...para var çare var dimiTeşekkür ederim
Önerin için teşekkür ederim olmadı biraz Z3 kullanırım Z4 çıkarsa onu da alırım![]()

benim yorumlar böle oluyo sen hala alışamadın mıhem bu daha ne ki devede kulak sen yorum görmemişin bunun 3 katını bile yazdığım oldu
rica ederimbekle bakalım ne dicekler eğer gönderirlerse beyaz ı bana gönderirsin artık
benim ki bozuldu
bide sony olacak...
para var çare var dimi![]()
sayılır 
Ohooooooo okuyanın yerinde olmak istemezdim. Neyse abi manyetik kablo geldi türkiye'ye yakında elimde olurbenim yorumlar böle oluyo sen hala alışamadın mıhem bu daha ne ki devede kulak sen yorum görmemişin bunun 3 katını bile yazdığım oldu
rica ederimbekle bakalım ne dicekler eğer gönderirlerse beyaz ı bana gönderirsin artık
benim ki bozuldu
bide sony olacak...
Gönderirse yollarımbenim yorumlar böle oluyo sen hala alışamadın mıhem bu daha ne ki devede kulak sen yorum görmemişin bunun 3 katını bile yazdığım oldu
benim ki bozuldu
bide sony olacak...
benim de manyetik şarj kablom bozuldu sony'nin kendi ürünüydü yav bide bu dock amma hantalmış şarjda kullanamıyorum yani mesaj yazmak ölüm [emoji1]E hadi gözün aydın nihayet gavuşacan manyetiğineOhooooooo okuyanın yerinde olmak istemezdim. Neyse abi manyetik kablo geldi türkiye'ye yakında elimde olur![]()

bazen sıkıntılı olabiliyo alttaki karakterlere basmak zor oluyo klavye kullanmak dışında zorluk çıkarmıyoGönderirse yollarımbenim de manyetik şarj kablom bozuldu sony'nin kendi ürünüydü yav bide bu dock amma hantalmış şarjda kullanamıyorum yani mesaj yazmak ölüm [emoji1]