Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
e o kadar da dikkat edecen dalgın olmayacan :) ama senin ilk bahsettiğin dalgınlık değildi güvensizlikti :) artı renk ve boyut türü şeylerde en fazla 1-2 dolar fark yapıyo yani hatayla gitse bile cebinden anca 3-4 tl gider ki bence önemsiz bi miktar açıkçası :) al mesela ben 10 tl çöpe atmış oldum 5 tl kumanda aldık 5 tl ona pil aldık çalışmıyo napayım şimdi onlanmı uğraşacam nerelere atmıyoz 5 er 10 ar :)

98farom98

98farom98

Üye
e o kadar da dikkat edecen dalgın olmayacan :) ama senin ilk bahsettiğin dalgınlık değildi güvensizlikti :) artı renk ve boyut türü şeylerde en fazla 1-2 dolar fark yapıyo yani hatayla gitse bile cebinden anca 3-4 tl gider ki bence önemsiz bi miktar açıkçası :) al mesela ben 10 tl çöpe atmış oldum 5 tl kumanda aldık 5 tl ona pil aldık çalışmıyo napayım şimdi onlanmı uğraşacam nerelere atmıyoz 5 er 10 ar :)
O da doğru bi yandan haklısın

nazmican6180

Üye
Ama insan gıcık oluyo bole şeylere hevesim gido

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Benim kabloyu unutma abi o da çöpe gitti :D
O da doğru bi yandan haklısın
Kardeşim yeni girdim kusura bakma buyur link bu. Kılıfın tuşları var bu arada

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Aynen seninde gitti çöpe :-) e o kadar şey aldık bi iki tane yamuk çıkmış möhim deil :-) bu arada cihazı kapatıp toparladım :-) yanlış yönden kapatmaya çalışıyomuşum ondan otutturamamışım düğmeyi :-) tabi hala çalışmıyo :-D

nazmican6180

Üye
Keşke içi açıkken fotosunu bir ataydın

najanaja

najanaja

Üye
kime burayamı? nolcak ki dediğim gibi bi tane ince bi devre var neresinde ne sorun var nerden anlıcaz :) açması paraylamı bida açar çekeriz o sorun deil :) zaten açması kolay kapaması uğraştırdı ama şimdi yöntemi öğrendim oda kolay artık :)

nazmican6180

Üye
Belki on of tuşu bozuktur

nazmican6180

Üye
Sen resmini at bakalım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
kime burayamı? nolcak ki dediğim gibi bi tane ince bi devre var neresinde ne sorun var nerden anlıcaz :) açması paraylamı bida açar çekeriz o sorun deil :) zaten açması kolay kapaması uğraştırdı ama şimdi yöntemi öğrendim oda kolay artık :)
Neyse abi şimdi foto koyman da tekrar uğraşman da boşu boşuna. Bırak giden 2-3 lira olsun ya.

najanaja

najanaja

Üye
on/off düğmesi aşağı yukarı hareket ediyo içinden varsa bişeyi bilemem :) zaten ışık yanma olasığı yok ki bunun, ışığa giden bi bağlantı yok tamamen boşta duruyo artı ucundan kırık gibi görünüyo zaten iç taraftan. siyah daire içine aldığım ışığın iç tarafı.

nazmican6180

Üye

nazmican6180

Üye
Pilini tak eline bi tel al bi ucunu tek. Olan yere değdir öbür ucunu işaretlenen 2 çıkıntılı yere değdir bi birine bi birine olmassa ikisine birden fln bak bklm

najanaja

najanaja

Üye
ilgin içi saol kardeşimde belkide switch de değildir sorun. her türlü teli deydirdim, telefon görmüyo. Valla boşver kardeşim ben bunlanmı uğraşacam olmadı satıcıya bi msj daha çakarım sağlam bi kayar geçerim bida gönderir :D bide feedback de 4-5 yıldız verdiydim eğer görünüyosa geri alcam yıldızları ve yorum yazıp kötülücem satıcıyı :D

nazmican6180

Üye
Yap yap

najanaja

najanaja

Üye
bulamadım ki nasıl yorum yazacaz orda :) feedback lere girdim ama yorum yazma diye bişey yok sadece ürünü aldıktan sonramı yapabiliyoz acaba zaten benim yıldız da orda görünmüyo :) neyse video gönderdik bakalım ne dicekler :) daha fazla da uğraşmam düdük kadar şey için zaten ihtiyaç olduğundan değil sadece değişik bişey olsun elimde zevk olsun diye öylesine aldıydım :) bi cvp versinlerde olumsuz olursa kayarı geçerim :) bizde zaman ayarı yapıp çekmeye devam ederiz kumanda olmayıversin :)
asıl böle bi set almak lazım bu güzelmiş :) hem kumandası daha güzel bu kumandanın tek satılanı yokmu acaba :)

nazmican6180

Üye
Ben alırsam gelince kargoyla yollarım kardeş

nazmican6180

Üye
2-3 tane alıcam bunlardan

najanaja

najanaja

Üye
yav ben en dandiğini almışım çok güzel modeller var :) buda çok güzel fonksiyonu daha fazla gamepad wireless mouse ve foto çekmek için.
banamı gönderecen? yok ya benim sağım solum belli olmaz bi bakarsın o seti alırım bi bakarsın başka model bi kumanda alırım yine de düşündüğün için teşekkür ederim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Abi şu lens lerden ben de düşünüyorum aslında :D Sony kamera lensiyle muhteşem olurlar :D

Üst Alt