Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

najanaja

Üye
basılı tutmakla alakalı değil kardeşim yan tarafında on/off düğmesi var ordan açıyon sol üstte ışık var o yanması gerekiyo ama yanmıyo. üstteki büyük düğmeler sadece foto çekmek için onlara basmanın anlamı yok pilide doğru aldım kağıdında yazıyo hangi tür pil kullanılca saattçi aynısını taktı ama açılmıyo işte

Bnmde btkulaklık bile çalışmaz die düşünüodum o bile çalışmıştı

najanaja

Üye
cihaz açılmıyo sorun orda telde değil yani cihaz açılsa tel elbet onu görecekte açılmıyo ki az önce satıcıya sordum bu adam cvp ları hep geç veriyo bekliyem bakalım ne dicek

Ben olsam şimdiye parçaladıydım.3 ay bekle adama yaz ürün bozuk gelsin varmı böle adalet bee kardeşim bidaha alırken dikkat et china post air mail ile al onda en geç 25 gün sürdü benim hemde heryerde takip edebiliosun

Tepkiler: najanaja
Bu arada ben resim atamıyorum siz nasıl atıyorsunuz

Konu Sahibi
cihaz açılmıyo sorun orda telde değil yani cihaz açılsa tel elbet onu görecekte açılmıyo ki az önce satıcıya sordum bu adam cvp ları hep geç veriyo bekliyem bakalım ne dicek
Abi haftaya bakalım işte cihaza. Gerçi o zamana kadar çözersin sen onu

Ama bende z1 de var onun kaplarında genellikle arkası kapalı

najanaja

Üye
yok ya 2 dolarlık şey ondan takmıyorum ben gelmesini bile ummuyodum en azından geldi buda chinapost la geldi zaten noldu bilmiyorum bi yerlerde kayboldu yolu şaşırdı heralde, baya geç geldi ona bakarsan saat 15 günde gelmişti bazı ürünleri takip edemiyosun ama sanırım sisteme işlemiyolar benim saat görünmüyodu hep çinde görünüyodu bi baktım geldi

Konu Sahibi
Benim de şimdi 4 ürünün 2 si china post ile geliyor hadi hayırlısı

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
bugün başka bi pille denedim resmen bozuk bu alet satıcı da msj gönderdi bi video çekip gönderebilirmisin diye biz sana yardımcı olacaz demiş bozuk işte anasını satayım neyine yardım edecen yenisini göndersen bi 3 ayda onumu bekliyim hevesim kursamda kaldı vazgeçtim kumanda falan istemiyom artık

Konu Sahibi
Sen video çek yolla abi olmadı yenisini bana yollar ben seve seve beklerim