najanaja
Üye
Tapatalk kullanıyorsan alt solda kamera resmi var ordan albümü seç yollaBu arada ben resim atamıyorum siz nasıl atıyorsunuz
Abi haftaya bakalım işte cihaza. Gerçi o zamana kadar çözersin sen onucihaz açılmıyo sorun orda telde değil yanicihaz açılsa tel elbet onu görecekte açılmıyo ki az önce satıcıya sordum bu adam cvp ları hep geç veriyo bekliyem bakalım ne dicek
Güzelmiş güle güle kullan kardeşim, hoparlör kısmı kapalı mı?Hah şimdi oldu
Bu tarz bumper kılıfların kepsinin arka kapalıdır ki kardeşim. Benimkinin de arka tamamen kapalı.Ama bende z1 de var onun kaplarında genellikle arkası kapalı
Kardeşim kılıfın linkini atarmısın?Hah şimdi oldu
yok ya 2 dolarlık şey ondan takmıyorum ben gelmesini bile ummuyodum en azından geldiBen olsam şimdiye parçaladıydım.3 ay bekle adama yaz ürün bozuk gelsin varmı böle adalet bee kardeşim bidaha alırken dikkat et china post air mail ile al onda en geç 25 gün sürdü benim hemde heryerde takip edebiliosun
Benim de şimdi 4 ürünün 2 si china post ile geliyor hadi hayırlısıyok ya 2 dolarlık şey ondan takmıyorum ben gelmesini bile ummuyodum en azından geldibuda chinapost la geldi zaten noldu bilmiyorum bi yerlerde kayboldu yolu şaşırdı heralde, baya geç geldi ona bakarsan saat 15 günde gelmişti bazı ürünleri takip edemiyosun ama sanırım sisteme işlemiyolar benim saat görünmüyodu hep çinde görünüyodu bi baktım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?