Xperia Z Uygulama Durduruldu Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

forcerecon

forcerecon

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z Uygulama Durduruldu Hatası
Merhaba Arkadaşalar;

Xperia Z telefonuma gelen 4.3 güncelleme ile kullandığım uygulamaların %80'ninde uygulama çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Bu hata güncellemeden sonra ortaya çıktı.Uygulamaları sorunsuz kullanıyorum ama uygulamadan çıkınca bu hatayı veriyor.Sonra tekrar uygulamaya giremiyorum.Her girdiğimde aynı hatayı alıyorum.Sadece uygulama yöneticisinde uygulamayı durdurmaya zorlarsam uygulama açılıyor.Arkadaşımda Xperia Z1 var ondada güncelleme sonrası böyle bir sorun olmuş.Sonra bir güncelleme daha gelmiş ve sorun kalkmış.Bu sorun hakkında bir bilgisi olan veya önerisi olan var mı ?

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba,

Z1'e gelen düzeltme güncellemesi gibi Xperia Z'ye de bir güncelleme gelecektir, büyük ihtimalle. Onun dışında PC Comp.'dan 'Onar' seçeneği ile yazılımı tekrar yükleyerek şansını deneyebilirsin.

forcerecon

forcerecon

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Z1'e gelen düzeltme güncellemesi gibi Xperia Z'ye de bir güncelleme gelecektir, büyük ihtimalle. Onun dışında PC Comp.'dan 'Onar' seçeneği ile yazılımı tekrar yükleyerek şansını deneyebilirsin.

Onarma seçeneğini düşündüm fakat şimdi telefonu sıfırlayıp yedekleri yüklemek..vb gibi birçok iş olduğu için kalkışmadım.

aksitman

aksitman

Üye
ayarlarini yeniden yükle

Üst Alt