Samsung klavye durduruldu hatası alıyorum çözümü nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung klavye durduruldu hatası alıyorum çözümü nedir
Samsung markalı bir cep telefonu kullanıyorum, cep telefonumda klavye durduruldu hatası alıyorum bunun çözümü nedir?

Son zamanlar android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda farklı yazılımsal hatalar görülmektedir. Bu hatalardan biriside çok görülmeye başlanan Samsung Klavye Durduruldu hatasıdır. Bu hata adından da anlaşılacağı gibi klavye bölümüne girmeye başladığınız zaman karşınıza çıkan Samsung Klavye Durduruldu uyarısıdır. Bu uyarıyı her bölümde görebilirsiniz. Yani ayarlar bölümüne girsenizde yada mesaj yazma bölümüne girsenizde karşınıza çıkacaktır. Peki Samsung Klavye Durduruldu hatası nasıl çözülebilir onu görelim.

Ayarlar> Genel> Uygulamalar bulabilirsiniz. Burada İndirilen – Çalışıyor – Tümü şeklinde 3 seçenek bulunmaktadır. Burada tüm uygulamaları görebilirsiniz. Sistem uygulamaları yüklü uygulamaları ve çalışan uygulamaların hepsini görebilirsiniz.

Android Sistem Ön Belleğini Silmek
Daha sonra ise Sağ üst köşeden sistem uygulamalarını göster seçeneğini açınız ve oradan Android Klavye bölümünü bulunuz. Buradan yapmanız gereken işlem ise Android Klavye’nin önbelleğini temizlemek olacaktır. Android Klavye bölümüne girdiğiniz zaman ise tıkladığımızda karşımıza Durmaya Zorla, Kaldır, Veriyi Sil ve Ön Belleği Sil seçenekleri çıkmakta. Buradan Ön belleği sil dedikten sonra sorun ortadan kalkacaktır.
 


Üst Alt