Xperia Z resmi fiyat belirlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Frksylyc

Üye
bence normal,donanım bazında note 2 den falan güçlü + su geçirmezlik falan derken 2.000 TL normal gibi tabi zamanla her telefonun fiyatı düştüğü gibi bunlarında fiyatları düşecektir :evet:

Neyi normal arkadasim disarida vergilendirilmis fiyatlari ortadayken nesi normal 1400 civari vergilendirilmis tutari zaten tl olarak ustune 500 tl verginin nesi normal.adamlarin asgari maasi en az 2000-3000 $ bizim asgaru ucret 800 tl civari bunun neresi normal.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar telefon ortalama 2100 TL gibi geliyor. Vergiler dahil.

oguztz

Üye
xperia z 1999tl olucaktır.Bana güvenin :)

enes-1907

enes-1907

Üye
Neyi normal arkadasim disarida vergilendirilmis fiyatlari ortadayken nesi normal 1400 civari vergilendirilmis tutari zaten tl olarak ustune 500 tl verginin nesi normal.adamlarin asgari maasi en az 2000-3000 $ bizim asgaru ucret 800 tl civari bunun neresi normal.
arkadasın normal derken demek istediği diğer cihazlara göre normal hatırlasana s3 ilk çıktıgında kaç liraydı.şimdi kaç lira eee bu s3 den daha üstün olduguna göre 1999 tlden gelmesi normal arkadasın demek istedği bu zaten herkes bilio her teknolojik cihaz türkiyede 2 katı :D ayrıca türkiye lansmanında 1999 tl yi geçmeyeceği ve 1999 tl nin altına düşürmeye çalıştıklarını söylediler..

MaxipmaN

Üye
2000 tlnin altında 1999 tl olcacaktır :yuru

MrExpert

MrExpert

Üye
Çok trde 1800tl olur.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Telefonun Ozelikleri Iyi, Hos Telefon ..
Fakat Pahali ..

Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye
Telefon tatlı,fiyatı tuzlu :dry:

kcsoft

kcsoft

Üye
olacaği bukadar olur

süper nova

süper nova

Üye
"Android li bir telefona 2000 tl vermek" böyle bir şey ancak efsanelere konu olur. :ehe

Polymath

Polymath

Üye
2 bin tl bence hakediyor. Zamanla düşer tabi. Ama bence sony kalitesini konuşturdu bu telefonla..

süper nova

süper nova

Üye

Siz hangi işletim sistemi veya cihaza 2.000 :tl: verirsiniz ?

ben şahsen 2000 tl yi sadece iyi bir bilgisayara veya tv ye veririm. bir telefona vermem tabi ki telefonlara o fiyatları veren vardır tercih meselesi.

Türe

Türe

Üye
ben şahsen 2000 tl yi sadece iyi bir bilgisayara veya tv ye veririm. bir telefona vermem tabi ki telefonlara o fiyatları veren vardır tercih meselesi.

Saygi duyarim. :good: Herkesin ihtiyaclari ve istekleri farklidir sonucta.

• Beğen
Tepkiler: süper nova
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tüm ticari ürünlerde olduğu gibi serbest piyasa ekonomisi vardır.Ve bunu ürüne şu kadar para vermek yada vermemek kişilerin tercihidir.Konu dışına çıkıp değişik yorumlamalar ve konu dışı sohbeti etmeyiniz.Haber için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ANIL
avcitalip

avcitalip

Üye

Türkiye'ye göre normal demek istedim,ben Türkiye'den cep telefonu almıyorum ve bu aşırı zammı protesto ediyorum :evet:

ama kendileri 2 yılda emekli olsunlar dolgun dolgun maaş alsınlar... :( neyse boşverin...

Türkiye'ye göre 2.000 TL Xperia Z gibi bir cihaza normal diyorum s3 falanda ilk çıktığında böyleydi yalan mı ? hatta sağlam yerden s3 almaya kalkarsanız halan daha 1.700-800 TL para bayılıyorsunuz :evet:

karayel90

karayel90

Üye
2000 tlyi bile geçebilir

oguztz

Üye
arkadaş haklı :)

- - - Eklendi - - -

1949Tl

karayel90

karayel90

Üye