enes-1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle zamanım fazla yok çünkü şirketin tüm dışarı işlerine ben bakıyorum en azından bana acil navigasyon lazım yani biraz acele alcam.Z, ye epey bakmıştım ben çok da beğenmiştim açıkcası da aylar önce çıkan nexus 4te de olan işlemciyi kullanmışlar. Snapdragon 600 ve 800ün haberleri çıkmıştı ben de yaza Sonyden Snapdragon 800 adreno 330lu bir tel bekliyordum. Mesela Sony XYZNeyse ama htc snap600ü çakmış. işlemcisi daha iyi tabi.
Benim net bir kararım yok da sana şöyle bir tavsiye de bulunmak isterim: "Hemen, martta çıkınca alma, git bir bak elle az kurcula gel. Sonra bekle bir alanların yorumları gör öyle karar verirsin. Nisanda alsan n'olcak
+1 ama menüde sağa sola oynasa daha iyi olurdutartışma yaratacak bir durum yok. Herkes birbirinin fikrine saygı duyarak fikirlerini söylerse sorun olmaz.
benim tercihim htc One olurdu. Hem oldukça iddialı bir kamerası,hem en yeni nesil chipseti hem de sense5 hoşuma gitti.
sebebiyle açıklarsan daha güzel our kardeşHtc one tercihim olurdu .
öncelikle zamanım fazla yok çünkü şirketin tüm dışarı işlerine ben bakıyorum en azından bana acil navigasyon lazım yani biraz acele alcam.telefonu kurcalama konusuna gelince k.v.k da çalışmış biri olarak 30 dk kurcalasam yeter htc one da güzel ama menüsünün aşağıya doğru hareket etmesi hoşuma gitmiyor
- - - Eklendi - - -
+1 ama menüde sağa sola oynasa daha iyi olurduben öle seviyorum martın 15 ine kadar karar vermem lazım..
benim aslında tercihim xperia z ama beni htc ye döndercek bişiler olabilir die bu konuyu açtımYaş 22 Şirketin dışişleri O.o
Enes 1907 yazınca ben hep seni 2013-1907= 16 yaşında biri olarak düşünmüşümdürÖyleyse 1907 Fenerbahçe. Neyse usta konuya dönelim:
Ben netten bakıyorum da hala One'ın kamerası kaç megapixel göremedim 2sitede 4mpiksel yazıyor. HTCnin sitesinde yazmıyor :S ya da ben göremedim.
Bu arada Sense arayüzünü ben de beğendim
Z de güzel bence, senin telefondan beklentin nedir ki? Bence ikisi de beklentilerini karşılar, işini görür. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor ? Z'nin tipi çok güzel değil mi ?
nedeniben olsam bu iki telefon arasindan HTC One'i secerdim.
zaten fazla hız farkı yok 1,5 e 1,7 ama beni tahrik eden htc one da çift hoparlör var.ama gel gelelim xperiz z de tek hoparlör var ama beni tatmin edecek seviyede ise z alacam büyük ihtimal..xperia z olurdu tercihim fazla hıza gerek yok bence sağlamlın daha önemli
+1 peki o durum z de nasıl olur z nin kaplaması iphone daki gibi cam hem arkası hem önü gorilla glass 2 il kaplı ok ısınırmı snceBu arada eklemek isterim htc one'ın kasası alüminyum olduğu için hem sağlamlık olarak hem de ısıyı kolayca tüm kasaya yayarak ısınma konusunda daha avantajlı olacaktır.
+1 peki o durum z de nasıl olur z nin kaplaması iphone daki gibi cam hem arkası hem önü gorilla glass 2 il kaplı ok ısınırmı snce
benim aslında tercihim xperia z ama beni htc ye döndercek bişiler olabilir die bu konuyu açtım
- - - Eklendi - - -
nedeninedir
- - - Eklendi - - -
zaten fazla hız farkı yok 1,5 e 1,7 ama beni tahrik eden htc one da çift hoparlör var.ama gel gelelim xperiz z de tek hoparlör var ama beni tatmin edecek seviyede ise z alacam büyük ihtimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?