Telefon Tavsiyesi Xperia Z mi Galaxy S3 Neo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Fenomenon

Fenomenon

Üye
S3N çok mu iyi donanım
ben aslında note3 neo ile kıyaslamadım. zaten neo alma diyenler var. o yüzden tekrar yazmak istemedim.
ama z de çok iyi değil. biraz daha üstüne katıp g2, nexus5 almak çok daha mantıklı.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Normalde nexus 5 derdim ama g2nin 3000 mAh lık bataryası ve kamerası yüzünden G2

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
İkisi arasında Xperia Z şimdi ekran TFT diye Z'den vazgeçip Neo alınmaz(bence) ama arkadaşların dediği gibi üstüne katıp boyut sorun olmazsa z1 compact olursa nexus 5,g2 gibi cihazlar almak mantıklı olur.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
ben aslında note3 neo ile kıyaslamadım. zaten neo alma diyenler var. o yüzden tekrar yazmak istemedim.
ama z de çok iyi değil. biraz daha üstüne katıp g2, nexus5 almak çok daha mantıklı.
S3 Neo ve Z karşılaştırması bu. :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
S3 Neo ve Z karşılaştırması bu. :D
konuyu açan note 3 neo mu yoksa z mi alayım demiş. başka seçenek yazmamış. ama bu başka seçenek olmayacağı anlamına gelmiyor.
g2, z1, nexus5 gibi seçenekler de var.

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
normalde lg g2 almayı düşünüyordum hatta az kalsın alıyordum ama paralel ithalatlı diye vazgeçtim.G2 sorunlar olabiliyor.Servis için g2 ekranda dokunmatikte vs şikayetlere baktım hiçde iyi yorumlar yazmamışlar ciddi sorunlarda kullanıcı hatası diye ücret talep etmişler.Lg garantilide fiyat fark ediyor.Bu nedenle bütçeye uygun resmi garantili olarak alabileceğim iki telefon var.xperia z ve s3 neo.Biliyorum ikiside eski telefon büyük ihitmalle güncelleme almayacaklar.Zaten xperia z yeni güncelleme aldı.Bu iki telefonu kullananlar sorunları varsa yazsınlar.Başka telefon önerileri varsa da yazabilirler.Bütçe max 1100

caps6

caps6

Üye
xperia z ve s3 de kullandım.S3 neo yu daha önceden getirmeleri lazımdı.Xperia Z de beğenmedim özellikler batarya performansı iyi değildi çabuk bitiyordu.Şimdi kitkat geldi düzeltildimi bilmiyorum onu araştırmalısın.Şarjı yüzünden telefonu değiştirinler oldu.Gece fotoları flaşı yetersiz olduğundan iyi değil.Sonylerde bu sorun olabiliyor.Birde su geçirme özelliği için alacaksan kapakcıklara dikkat etmelisin.Şarj ve kulaklık devamlı açılıp kapandığından kapakcıklarda gevşeme oluyor bu da su geçirmesine neden oluyor.Bu sorunun olamaması için dock ve bluetooth kulaklık almalısın.50-100 lira da onu ekle.Beğendiğim tarafları hiçbir donma kasma olmadı açamadığım oyun uygulama olmadı.Wifi olarak s3 e göre daha iyi çekiyordu.Gps performansı iyiydi.Telefon ısınıyor diyenler var ama rahatsız edecek seviyede değil.Bana göre tek eksisi bataryasıydı.
s3 e gelirsek arka kapağı iyi değildi.Kılıf olmasına rağmen çatlamalar oldu.Telefonun son güncellemelerinden sonra kasmalar başladı.Başka bir rom yükleyerek bu sorunu hallettim.
normalde lg g2 almayı düşünüyordum hatta az kalsın alıyordum ama paralel ithalatlı diye vazgeçtim.G2 sorunlar olabiliyor.Servis için g2 ekranda dokunmatikte vs şikayetlere baktım hiçde iyi yorumlar yazmamışlar ciddi sorunlarda kullanıcı hatası diye ücret talep etmişler.Lg garantilide fiyat fark ediyor.Bu nedenle bütçeye uygun resmi garantili olarak alabileceğim iki telefon var.xperia z ve s3 neo.Biliyorum ikiside eski telefon büyük ihitmalle güncelleme almayacaklar.Zaten xperia z yeni güncelleme aldı.Bu iki telefonu kullananlar sorunları varsa yazsınlar.Başka telefon önerileri varsa da yazabilirler.Bütçe max 1100
servis konusunda haklısın riskli. Benim arkadaşımda ithalatçı garantili telefon oldu o sorunları yaşadı.Dediğin gibi ikiside eskide kalmış telefonlar.Bana göre ikisinide almak mantıklı gelmiyor.Güncel telefon almak daha iyi ve ona göre destek vereceklerdir.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Paralel ithalatlarda Delta'ya güvenebilirsiniz. Delta iyidir, disbiratör garanti yerine geçer bile. Delta şikayet edenlere bile cevap veriyor, adamlar çalışıyorlar. Paralel ithalat G2 öneririm ama Delta'sından. Bende de paralel ithalat var garantisi Doğanlar diye bir şeymiş ama cihaz aynı cihaz. Fazla da takılmadım ben garanti olayına.

wyruss

Üye
Bu iki cihaz arasında kaldıysan kesinlikle s3 neo derim. Nedenine gelince, z de aşırı bi ısınma meydana geliyor. + genel bi sıkıntı kamera da beyaza tuttuğunda er yada geç çoğunda siyah noktalar çıkıyor.. ve menü geçişleri üstündeki ram'e göre çok daha yavaş.. Dediğim gibi ikisi arasında kalırsanız kesinlikle s3 neo

enes-1907

enes-1907

Üye
eğer tft ekran seni idare ederse ki bence eder tabiki xperia z al derim...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Xpreria Z Daha İyi Olur

furkankaya559758

Üye
Ben olsam Xperia Z alırdım.

Üst Alt