Telefon Tavsiyesi Xperia Z mi Galaxy S3 Neo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z mi Galaxy S3 Neo mu?
İki telefondan birisini almayı düşünüyorum.Hangisini tavsiye ederseniz? nedenlerinide yazarsanız

Sucrofe

Sucrofe

Üye
S3 Neo kanımca pilde daha iyi ama fazla bir fark olacağını sanmıyorum pil konusunda.
Z daha hızlı ama kağıt üstünde, hissedemezsiniz o hız farkını.
Z'de 2 GB RAM varken S3 Neo'da 1.5 GB RAM var.
S3 Neo renkleri daha canlı verir Süper Amoled ile ama Z TFT ekran ile soluk renkler verir.
Z Fu ll HD iken S3 Neo HD.

Şahsi fikrimi soracak olursanız S3 Neo alırdım ben ama kişisel görüşüm bu tabi ki, sizin kararınız. Alternatif olarak LG G2, Nexus 5, Z1 Compact gibi modelleri öneriyorum. Kesinlikle daha iyiler ama bütçenizi bilemem tabi ki.

EDİT: S3 Neo çözünürlükten dolayı daha hızlı, yanlışlık olmasın.

Son düzenleme:
elmacıadam

elmacıadam

Üye
S3 neo kadar saçma telefon görmedim kaç yıl önceki telefonun üzerinden telefon yapıp satmaya çalışıyorlar ve eminim ki yazılımsal desteği olmayacak bak xperia z ye 4.1 ile geldi 4.2 4.3 4.4 aldı (android l alır mı bilmiyorum) sony telefonunun arkasındadır

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down, 0MG90, The Pierre ve 2 diğerleri
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Xperia Z

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Tft ekranı hariç s3 neodan çok daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Xperia z dururken S3 Neo almak tamamen saçmalık olur. İstersen donanım özellikleri ister malzeme kalitesi veya geliştirici desteği olsun Xperia z daha iyidir. Ama tabi para biraz daha koyucam diyorsan daha iyi cihazlarda var.

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Tabikide xperia z

Invoke

Invoke

Üye
XZ

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
S3 Neo kanımca pilde daha iyi ama fazla bir fark olacağını sanmıyorum pil konusunda.
Z daha hızlı ama kağıt üstünde, hissedemezsiniz o hız farkını.
Z'de 2 GB RAM varken S3 Neo'da 1.5 GB RAM var.
S3 Neo renkleri daha canlı verir Süper Amoled ile ama Z TFT ekran ile soluk renkler verir.
Z Fu ll HD iken S3 Neo HD.

Şahsi fikrimi soracak olursanız S3 Neo alırdım ben ama kişisel görüşüm bu tabi ki, sizin kararınız. Alternatif olarak LG G2, Nexus 5, Z1 Compact gibi modelleri öneriyorum. Kesinlikle daha iyiler ama bütçenizi bilemem tabi ki.
biraz bütçe sıkıntısı varda aslında g2,nexus5 düşünüyordum ama paralel ithalatlı oluyor.Fiyatları uygunda onlarında servislerine güvenemedim çok şikayet var.Resmi garantili olunca bütçeyi aşıyor.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Paralel ithalatta Delta'ya güvenebilirsiniz.

fk555897

fk555897

Üye
Kesinlikle Xperia Z. Nedeni ise donanımı bir kenara bıraksak dahi Xperia Z bir amiral gemisi.

ANIL

ANIL

Admin
Bana göre Xperia Z daha iyi bir seçim olur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S3 neo z nin vasat bir ekranı var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
The Pierre

The Pierre

Üye
Xperia z

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kendimi çok yalnız hissettim. :ehe

MaxipmaN

Üye
sanırım neo seçerdim amoledden sonra tft çekilmez benim için

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Paralel ithalata güvenip telefon almayın arkadaşlar. Onlar genel yetkili servis değiller, sorunlarınıza direk kullanıcı hatasını damgalarlar.

İkisi arasından kesinlikle Z derim. Sırf ekranı TFT diye S3N alınmaz, resmen saçmalık. Samsung S3 yerine S3N'yu satıyor. Milleti kazıklamak için iyi taktik. Onu alıp 1 yıl güncelleme bekleyeceğine Xperia Z al. Ayrıca hızı da kağıt üstünde değil. Babamda var kullanıyorum da biliyorum.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
biraz daha para katıp g2 veya nexus 5 daha mantıklı gibi.
millet z iyi demiş ama z'nin işlemci s600 bile değil. z1 olsa neyse ama z eskidi artık.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tft ye para verilmez s3 neoyada para verilmez htc nin hangi cihazı varsa o fiyata onu al.

Üst Alt