Xperia Z hotspot sorunu Beyler Lütfen yardım ediniz.

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z hotspot sorunu Beyler Lütfen yardım ediniz.
Merhaba arkadaşlar;

Geçen lerdede açmıltım konuyu ama cevap bulamadım beyler xperia z tam olarak :İnternet paylaşımı sırasında hata oluştu diyor.Sürümü 4.2.2 neden böle oluyor ? acil bir çözüm bekliyorum Teşekkürler.

Yardımlarınızı ACİL BEKLİYORUM teşekkürler ....
:bilmm

- - - Eklendi - - -

Yardım edecek yokmu?

- - - Eklendi - - -

Yardım edecek yokmu?

tolunay378

Üye
Merhaba arkadaşlar;

Geçen lerdede açmıltım konuyu ama cevap bulamadım beyler xperia z tam olarak :İnternet paylaşımı sırasında hata oluştu diyor.Sürümü 4.2.2 neden böle oluyor ? acil bir çözüm bekliyorum Teşekkürler.

Yardımlarınızı ACİL BEKLİYORUM teşekkürler ....
:bilmm

- - - Eklendi - - -

Yardım edecek yokmu?

- - - Eklendi - - -

Yardım edecek yokmu?

Telefonu açıp kapatmayı deneyin ben öyle yapıyorum işe yarıyor

beyazqece

Üye
S.a ArkadaşLar Ben Sorunu Çözmüş Bulunmaktayım.. Sorununuz Hala Devam Etmekteyse Çözümü Anlatıyorum Umarım İşinize yarar..
Öncelikle SırasıyLa -> Ayarlar -> Diğer -> Mobil Şebekeler -> Erişim Noktası Adlarına Giriyoruz.. Seçili Olan İnternet Trcell Tıklıyoruz Erişim Noktasını Düzenle Diyoruz. Alt Bölümde Apn Türüne tıklayıp İçerisinde Yazan Default.Supl Kısmını Silip Tekrar Kaydediyoruz Aynı İşlemi En Altta Bulunan İnternet K.K.T.C İnternet oLan bölüme girip Düzenle bölümünden APN Türü Kısmında (Dun) Yazan Kısmıda silip
Tekrar Kaydediyoruz Ve Telefonu Kapatıp Tekrar Açıyoruz Ve Hayırlı Olsun. :) Ben Bu sorunu Bu Şekilde Aştım Umarım sizlerede YararLı oLur.. SaygıLarımLa..

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
İyi inşallah olur

Üst Alt