anil585
Üye
-
Konu Sahibi
-
Küçük ama insanın canı sıkılıyor be kardeşKardeş küçükse sorun olmaz kafana takma o kadar
Evet dediğiniz gibi bir film fark ettim.üstteki hoparlöre bakınca daha bir belli oluyor.ama onu çıkartma şansımız falan olmaz herhaldeEkranları karşılaştırsak Ace ile Z arasında Z'nin daha sağlam olduğu açıktır. Xperialarda zaten bir ekran koruyucu film olur, belki o çizilmiştir. İyice dikkatli baktığında görürsün o filmi, bizlerin yapıştırdığı gibi açık açık görünmüyor.
Küçük ama insanın canı sıkılıyor be kardeş
- - - Eklendi - - -
Evet dediğiniz gibi bir film fark ettim.üstteki hoparlöre bakınca daha bir belli oluyor.ama onu çıkartma şansımız falan olmaz herhaldesizce taktırmalı mıyım bir ekran filmi?
Teşekkürler yardım için.
Çıkarabilirsiniz ama biraz zor olur, ve faydalı bir şey çıkartmanın pek mantığı yok, ekran filmine gerek yok bence film üstüne film yapıştırmış olacaksınız. Siz bilirsiniz yine de.
bu ekranda fabrikada takılan filmden xperia u da varmıdır acaba?
Daha öncesinde samsung galaxy ace kullanıyordum.2 yıl boyunca çok düşürdüm hiç korumadan kullandım ama hiç çizik olmadı.sony e iyi bakıyorum ama basit bir şeyde çizildi :Sönceden ekran filmi niye takmadınız ?
Bu videoları izleyince bende söksem mi diye düşündüm ama xz de sony yazısı gidiyor galiba
Tüm Xperialarda oluyor, dikkatli bakarsan görebilirsin, benim rayde var mesela ve ben filmsiz(o film dışında) kullanıyorum sorun olmuyor.
Konuyla ilgili bir iki video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında Xperia S'in bir videosu vardı da onu bulamadım, üzerindeki koruyucuyu çıkarıp ekmek bıçağıyla ekrana girişiyordu adam, çizilmiyordu ekran.
Daha öncesinde samsung galaxy ace kullanıyordum.2 yıl boyunca çok düşürdüm hiç korumadan kullandım ama hiç çizik olmadı.sony e iyi bakıyorum ama basit bir şeyde çizildi :S
Haklısınız.tabiki ace ile Xperia z nin ekranları karşılaştırılamaz bileGaliba gidiyor, öyle bir şey okumuştum ben de, ama sökmeye gerek yok sonuçta koruyor ve ekrana zarar vermiyor. Ayrıca filme de gerek yok.
- - - Eklendi - - -
Çizilen ekran değildi ama.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Xperia Z'de Dragontrail glass var gorillaglassdan daha sağlam olduğu söyleniyor.
Koruyu jelatini sökerseniz sony yazısı gidiyor biriki yerde okudugum ksdarı ile sony yazısı giderse garantiyide etkiliyormuş
o değilde ben çook uğraştım ama o kadının videosundaki gösterdiğinde jelatin baya görünüyordu ben göremedim hala yaw olmadı foto koyucam bide siz bakın
Doğru olabilir, zaten cihazla bitişik o jelatinler.
Yok çizik varda çok aptalca bir açıdan bakınca görünüyor yok yani merak ettimXperia U mu resimdeki telefon? Olması gerekir, resimden ben de pek göremiyorum. Ekranın mı çizildi, noldu?
Haklısın o konular biraz derinBirazcık haklısın, birazcık değilsin.1.6 yüksek değer. 1.4 var 1.4var sanırım ful-l hd yazdın sansürledi site. O yine kaldırır Zden bahsediyorsun galiba, akıcı cihaz ama ileride sorun yapar. Rakiplerinden düşük olur performansı ha koy ful-l hd değil hd ekran. Yeter mis de gibi olur ama işte satış politikası çoğusuna buna bakmaz. Ful-l daha iyidir der alır. Su da geçirmiyor oh. Z'nin eksiklerinin giderilmiş hali ZR japonyada satıldı mesela.
Dediğin gibi ray yapmış koymuş ufacık ekran ama büyük olanları da var neo v arc s, kimisi küçük sever diye düşünülmüş çeşit yapılmış. Go yapmış beş para etmez, sanırım onda su geçirmezliği vs denemiş olabilirler.
Özetle adamlar da bizden kaç kat fazla bilen mühendislerin olduğuna ve bunların düşünüldüğüne ama işin bir de satış boyutu olduğuna değinmek istedim. Yani paralarını aldıkları sürece sorun yok. Ki 2011-2012de pek alamamışlar biraz zararda etmişler, sonynin daha giriş yıllarıydı akıllı telefon piyasasına. 2013de epey toparladıkları açık. Neyse konuyu dağıtmazsak demek ki: U da yokmuş
Haklısın o konular biraz derinevet u da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?