Xperia Z-de hangi oyunlar kasır?

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Valla, hepsine baktın mı cidden? :D :D

- - - Eklendi - - -

Denizdeki videoda süper değil mi? Kutulardaki de... :D


- - - Eklendi - - -

Oyun performansı da kötü değil bana kalırsa, ama dediğim gibi bir htc one a göre geri kalır. nexus 4e göre geri kalır, neden aynı donanım ama 1080p ekran. Anlatabilmişimdir umarım?


- - - Eklendi - - -

tft ekranı çok abartıp kötülediler de ben sorun olduğunu düşünmüyorum. En iyi yanı tasarımı :D


- - - Eklendi - - -

Yanında ki o kapakçıklar falan çıkıntılı filan değil, dümdüz telefonu yanlamasına koyduğunda yani dik koyduğunda düşmüyor yani. Bence basit ama hoş şeyler :D

2-3 tanesine bakmıştım zaten :) Evet cola,pive de kötü değildi :) ipadım var diğe oyunu sorun tutmuyorum.Biraz büyük bir telefon
 


istisna97

istisna97

Üye
Xperia z performansı cok iyi ama bataryası yetersiz
 
minti

minti

Üye
Bende yardımcı olayım Batman oyununu GTA Vice cityi yükledim kasma olmadı. Sorunsuz çalışıyor. Bunun gibi bir çok yüksek gb oyunla birlikte. Kasma olan oyun iron man3 800 mblık bir oyun.Ben bu kasmanın oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yoksa bir sıkıntı yok alabilirsin.Ama sadece oyun oynarım diyorsan xperiayı tavsiye etmem.Yüksek gblı oyunlarda elde tutulmayacak düzeyde ısınma var.Galaxy s4 işlemci yönünden daha iyi ama ondaki ısınma xperiadan 2 kat fazla onuda düşünme derim.

- - - Eklendi - - -

Kasma göremedim,Iron Man 3 te hafif bir kasma oluyor. Sorunu oyuna bağladım.Çünkü daha yüksek gblı oyunlarda sorunsuz performans var.
 
OnurAYDN

OnurAYDN

Üye
[video=youtube;j_CIRsYVBzw]http://www.youtube.com/watch?v=j_CIRsYVBzw[/video]
 


Üst Alt