Xperia Z 4.2.2 güncellemesi sızıntı bilgileri

Sponsorlu Bağlantılar

mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z 4.2.2 güncellemesi sızıntı bilgileri
ilk önce yazılı çıkan bilgileri veriyorum. resimler sonradan sızdı.

- Android 4.2.2 sürümü
- 4.2.2 kilit ekranı widgetları kameraya kilitliyken PIN kodu kitliyken b girebilme (kamera widget ı aslında bu bir nevi)
- Hızlı ayarların seçimi tekrar sıralanabilmesi.
- 4.2.2 ile gelen Daydream özelliği (pc deki ekran koruyucu gibi bir özellik)
- Dualshock 3 kablosuz kontr cü desteği.
- Yarı saydam üst ve alt barlar.
- Büyük ihtimalle ker l 3.6 sürümüne çıkacak.

bilgiler alıntıdır

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaşlar xda da anlatılmış ama ben anlamadım nasıl kurabılırız bunu dosyasınıda ındırdım nokıada flash atma flan vardı bunda nasıl yapıyoruz
birde garanti dışına cıkarmı ? çıksada geri eski haline getirebilirmiyim ?

fingerback5

fingerback5

Üye
İşletim sisteminin içinde swype keyboard gelecek adı da gesture typing olacak.Bir de kamera uygulaması daha güzelleşebilir sağ ve sol çerçeveler kalkarak tam ekran kullanılabilecek kamera basılı tutunca ayarlar gelecek.Ama sonynin kamera uygulaması bence güzel değişime gerek yok.Hadi hayırlısı.

Xelord

Xelord

Üye
İşletim sisteminin içinde swype keyboard gelecek adı da gesture typing olacak.Bir de kamera uygulaması daha güzelleşebilir sağ ve sol çerçeveler kalkarak tam ekran kullanılabilecek kamera basılı tutunca ayarlar gelecek.Ama sonynin kamera uygulaması bence güzel değişime gerek yok.Hadi hayırlısı.

Benim kullandığım bir tel değil ama çok araştırmıştım, kamerasında ufak bir sorun olduğunu biliyorum, yazılımsal. Ne kadar video varsa izlediğimi düşünüyorum birinde görmüştüm sadece ama. Sorun olduğunu söyleniyor zaten de öyle büyük bir şey değil yani, ama bu gibi hatalar giderilecek diye biliyorum. Adam asansörden inerken çekiyordu. Cam asansör bu arada. Görüntü oynuyor kayıyor bişi oluyordu. Bir de beyaz dengesine filan laf edilmişti onlarda iyileştirmelere gidiliyor diye okumuştum, bir de şu alt tuşlar filan bildiğin gri orası daha siyah oluyor diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar xda da anlatılmış ama ben anlamadım nasıl kurabılırız bunu dosyasınıda ındırdım nokıada flash atma flan vardı bunda nasıl yapıyoruz
birde garanti dışına cıkarmı ? çıksada geri eski haline getirebilirmiyim ?

talksonymobiledan geldiği zaman orijinal romu indirip flashtool ile flashlarsın, basit bir işlem, orijinal rom garantiyi bozmaz. Ama zaten gelir, pc comp ile güncelleme ordan da yapabilirsin. Ama seri numarasına göre geliyor, bazen bazıları çok bekliyor, geç geliyor, ondan flashtoola yöneliyorlar, sıkıntı yaşamazsın flashtool ile de yapabilirsin.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi

Benim kullandığım bir tel değil ama çok araştırmıştım, kamerasında ufak bir sorun olduğunu biliyorum, yazılımsal. Ne kadar video varsa izlediğimi düşünüyorum birinde görmüştüm sadece ama. Sorun olduğunu söyleniyor zaten de öyle büyük bir şey değil yani, ama bu gibi hatalar giderilecek diye biliyorum. Adam asansörden inerken çekiyordu. Cam asansör bu arada. Görüntü oynuyor kayıyor bişi oluyordu. Bir de beyaz dengesine filan laf edilmişti onlarda iyileştirmelere gidiliyor diye okumuştum, bir de şu alt tuşlar filan bildiğin gri orası daha siyah oluyor diye biliyorum.

253 güncellemsi ile kamerada iyileştirmeler yapıldı.şu an kameranın tek sorunu(çok az sayıda oluyor) fotoğraflarda siyah noktalar oluşması.

aynı güncelleme ile beyaz dengesi manuel ayarlaması geldi ve alt bar siyah oldu artık.

yani bu 4.2.2 güncellemesi tamamen farklı bi güncelleme

Xelord

Xelord

Üye
253 güncellemsi ile kamerada iyileştirmeler yapıldı.şu an kameranın tek sorunu(çok az sayıda oluyor) fotoğraflarda siyah noktalar oluşması.

aynı güncelleme ile beyaz dengesi manuel ayarlaması geldi ve alt bar siyah oldu artık.

yani bu 4.2.2 güncellemesi tamamen farklı bi güncelleme

Doğrudur =)

Üst Alt