Xperia Z için Android 4.2.2 güncellemesi resmi olarak dağıtımda

Sponsorlu Bağlantılar

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z için Android 4.2.2 güncellemesi resmi olarak dağıtımda

İki hafta önce gayri resmi olarak internete düşen Xperia Z için Android 4.2.2 güncellemesi, artık resmi olarak dağıtıma başladı.

Güncelleme 10.3.A.0.423 yapı numarasını taşıyor. İspanya ve Ukrayna'da LTE versiyonu için Tayvan'da da 3G versiyonu için operatörden bağımsız modellere güncelleme gönderilmeye başlandı.

Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Hollanda'da ise operatör tarafından dağıtılan Xperia Z modellerine güncelleme gelmeye başladı.Sony resmi bir açıklama yapmadığı için güncelleme ile birlikte nelerin sunulacağı bilinmiyor. Ancak güncellemede arayüzün daha hızlandığı, kilit ekranından kameraya daha hızlı erişilebildiği kilit ekranına müzik kontrollerinin geldiği belirtiliyor. Ayrıca ayarlanabilir bildirim paneli, Daydream ekran koruyucu, Swype benzeri klavye, 360 derece panorama gibi Android tarafından gelen yenilikler de yer alıyor.
alıntıdır..

SalihByk

SalihByk

Üye
peki turkiyeye ne zaman gelir bi haber varmı ?

bahtiyad

bahtiyad

Üye
Heyecanla s3 bekliyoruz :)

SalihByk

SalihByk

Üye
4.2.2 guncellemesını kurdum arkadaslar çok guzel hosuma gıttı tavsıye ederım kurmak ısteyen varsa yardımcı olabılırım cok basit ...

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
    Konu Sahibi
4.2.2 guncellemesını kurdum arkadaslar çok guzel hosuma gıttı tavsıye ederım kurmak ısteyen varsa yardımcı olabılırım cok basit ...

Türkiye romu henüz yayınlanmadı bildiğim kadarıyla. İspanyol romunu mu kurdun? batarya ve genel performans açısından ilk izlenimlerini paylaşır mısın.

edit : Türkiye Romu dağıtılmış şu an PC companion aracılıyla üncelledim =)

SalihByk

SalihByk

Üye
aynen hocam ıspanyolu yuklemıstım
bişi sorcam bu turkıye surumunde mesaj yazarken gonder botununda "r" altta mı kalıyo =) ?

Febris

Febris

Üye
Ben türkiye teknosadan aldım güncelleme göremiyorum pc companiondan görürmüyüm?

- - - Eklendi - - -

Telefondaki update centerdan görülmüyor

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
    Konu Sahibi
aynen hocam ıspanyolu yuklemıstım
bişi sorcam bu turkıye surumunde mesaj yazarken gonder botununda "r" altta mı kalıyo =) ?

evet r altta :D ve gönder butonunun altındaki ekle butonu oraya hiç olmamış. bende rootlu türkiye romu kullanıyodum. bu sabah güncelleyi pc companion'da gördüm. telefonda göremeyebilirsiniz.

Üst Alt