xperia z 4.2.2 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
xperia z 4.2.2 Güncelleme
Merhaba arkadaşlar android te biraz yeniyim
xda formunda 4.2.2 surumunu sızdırmışlar kurmak ıstıyorum ama bı kac sorum olacak ...
1. Bu işlemi yaptıktan sonra tel garanti dışı kalırmı ? kalsada geri düzeltebilirmiyim garantiyi ?
2. teli eski haline getirebilirmiyim ?
3. Nokıa da flash yapıp kolayca kuruyoduk bu android te nasıl yapıyoruz anlamadım bi konusu flan varmı ?

fingerback5

fingerback5

Üye
Merhaba arkadaşlar android te biraz yeniyim
xda formunda 4.2.2 surumunu sızdırmışlar kurmak ıstıyorum ama bı kac sorum olacak ...
1. Bu işlemi yaptıktan sonra tel garanti dışı kalırmı ? kalsada geri düzeltebilirmiyim garantiyi ?
2. teli eski haline getirebilirmiyim ?
3. Nokıa da flash yapıp kolayca kuruyoduk bu android te nasıl yapıyoruz anlamadım bi konusu flan varmı ?

1. Evet garanti dışı kalır.Fakat unroot yapıp orjinal romu tekrar yükleyip sayacı sıfırlarsan garanti kapsamından çıktığı anlaşılmaz.
2.Dediğim işlemler eski haline getirir.
3.Telefonu rootladıktan sonra Clockwork mod atıyorsun ordan istediğin romları (genelde .zip uzantılı olur) yükleyebilirsin.

Daha işin ayrıntısı var ama nokiadaki kadar kolay olmasa da kolay sayılabilecek bir işlem.Tabi alıştıktan ve bildikten sonra.Yeterli araştırma yapmadan rom yüklememenizi tavsiye ederim.

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
hocam bana yarımcı olsan da kursam şunu ya onceden de 5800 vardı boza boza ne hale getırdım telı herseyını kendım yapıyodum =)
çok heveslıyımdır bu konulara

metinBOLAT55

Üye
usta ben sana yardım ederim garanti dışı filanda kalmıyor eger istersen
hocam bana yarımcı olsan da kursam şunu ya onceden de 5800 vardı boza boza ne hale getırdım telı herseyını kendım yapıyodum =)
çok heveslıyımdır bu konulara

- - - Eklendi - - -

bana ulaşabilcem bişey yz

Üst Alt