Xperia XZ2, Bazı Ülkelerde 6GB RAM’le Satışa Sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xperia XZ2, Bazı Ülkelerde 6GB RAM’le Satışa Sunulacak

Dün, Sony'nin en yeni amiral gemisi Xperia XZ2'nin iki farklı bellek yapılandırmasına sahip olacağına dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Bugün bu konu, Xperia XZ2'nin Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere gibi ülkelerde listelenmesi ile daha da belirgin hale geldi. Büyük ekranlı Xperia XZ2, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Kanada için 6GB RAM seçeneği ile listelendi. Bu, standart versiyona göre 2GB daha fazla RAM demek.

İlk olarak Xperia XZ2 ve XZ2 Compact, Hong Kong ve Tayvan pazarları şçin 6GB RAM’le listelendi. Her iki telefonun da daha yüksek RAM'e sahip olacağı toplam dört liste ortaya çıktı. Bununla birlikte, bugün yapılan kontrollerde ise Xperia XZ2 Compact modelinin yeniden 4GB RAM'le listelendiği görülüyor.



Özetlemek gerekirse, Sony Xperia XZ2 şu an için tüm pazarlarda 4GB RAM'e sahip olarak satışa sunulacak gibi görünüyor. Ancak Xperia XZ2, Hong Kong ve Tayvan ile birlikte İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada pazarları için 6GB RAM’le listelenmeye devam ediyor.

Ancak, özgün kaynaklardan birinin, özellikleri değiştirmesi 24 saatten az sürdüğünden, bunun Sony'nin girmesi ve netleştirmesi gereken büyük bir yanlış anlama olup olmadığını merak ediyoruz.
 


Üst Alt