Sony'nin phableti Xperia XA Ultra, ABD'de 300 dolar altı fiyatla satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony'nin phableti Xperia XA Ultra, ABD'de 300 dolar altı fiyatla satışta
Japonya'nın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden olan Sony, bu sene farklı bir çok cihazını pazara sundu. İlk olarak firma, Şubat ayı sonunda düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016'da karşımıza gelmiş ve tümü 5" ekrana sahip olan yeni Xperia X ailesini duyurmuştu. Bu cihazlar Xperia XA, Xperia Xve Xperia X Performance isimleri ile gelirken, duyurunun ardından da dünya genelinde bir çok pazarda satışa sunuldular.



Teknoloji devi firma, ayrıca ilerleyen dönemde aileye yeni bir modelini daha eklemişti. Bu yeni akıllı telefon ise Xperia XA Ultra adına sahipti ve diğer modellerin aksine 6" gibi daha büyük bir ekran ile gelmişti.

Sony Xperia XA Ultra'nın satışa çıktığı önemli pazarlardan bir tanesi de Amerika Birleşik Devletleri olurken, cihaz 300$ altı bir fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Daha önce indirim gören akıllı telefon, ikinci indirim ile daha da dikkat çekici bir hale geldi. Cihaz Amazon üzerinden 298.48$ fiyat etiketi ile satışta. Ayrıca 64GB microSD kart da hediye olarak geliyor.

Sony'nin bu akıllı telefonun teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 3GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon gücünü MediaTek'in sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 yonga setinden alıyor. 21MP arka kamera içeren cihazın ön kamerası da 16MP olurken, bu da Selfie meraklıları için akıllı telefonu önemli bir hale getiriyor.İşletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olup batarya da 2.700mAh.
Sony'nin phableti Xperia XA Ultra, ABD'de 300 dolar altı fiyatla satışta
 


furyzer0

furyzer0

Üye
Bize gelince 1400 tl...

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
lazye

lazye

Üye
1299tl olur bnce yurtdışı fiyatı 900 tl civarı
 


Üst Alt