Kubde
Üye
-
Konu Sahibi
-
Değerli arkadaşlar nokia n8 satılıp xperia x10 alınır mı artıları eksileri nelerdir? Saygılarımla...
Haklısınız 100 tl de aynı işletim sistemi çeşitli modifikasyonlarla sadece gözden geçirilmiş temizlenmiş o kadar. xperia yeni çıkan modelini de tavsiye eden arkadaş da oldu evet o da güzel ama benim eller 4,3'' rahat kullanamaz diye düşünüyorum bir de 8.1 mp kamera iyidir değil mi sony markalı gece çekimi n8 kadar iyimidir acaba. bir se sony tellerin sesi iyi oluyomuş ama x10 un sesi biraz iyideğilmiş diyorlar bu konuda sen kullanıyormuşsun x10 u nedir doğrusu seçmemde bana yardımcı olurmusun arkadaşım lütfen.
Evet sanırım siz haklısınız xperia x10 güzel telefon ama n8 den vaz geçilecek kadar değil. birde fotoğraf çekerken geceleyin led ışığını ayrı olarak açıp öyle resim çekiyormuşsunuz tamam sony lens olarakta kalite olarakda n8 kadar olmasada iyi ama ben fotoğrafa ayrı led ışığı ayrı çalıştıracaksam ne anlamı kaldı ki o işin zaten xenon flasdan vaz geçemiyorum bir de bu çıktı başımıza vaz geçtim kardeşim almıyorum x10 felan ileride 12 mp telefon çıkarırlarsa o zaman bişeyler düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?