Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende de şarj problemi oluştu kapalıyken sarja takıyorum en fazla %58 e kadar sarj ediyor ondan sonra etmiyor...ama açıkken sarja taktığımda bi problem yok güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu
bende de şarj problemi oluştu kapalıyken sarja takıyorum en fazla %58 e kadar sarj ediyor ondan sonra etmiyor...ama açıkken sarja taktığımda bi problem yok güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu
Nasıl bari cihazın performansında pil süresinde kayda değer bir ilerleme kaydedildi mi?Birde kapalıyken %100 şarj olmaması herhangi yeni bir özellik değildir,olması lazım,olmuyorsa gereksiz bir kısıtlamadır.
Nasıl bari cihazın performansında pil süresinde kayda değer bir ilerleme kaydedildi mi?Birde kapalıyken %100 şarj olmaması herhangi yeni bir özellik değildir,olması lazım,olmuyorsa gereksiz bir kısıtlamadır.
evet yeni bi özellik değildir.ben şarj süresinde iyi bir iyileşme farkettim..herzaman bigün giden şarjım aynı kullanımda şimdi iki gün gidiyor..ya x10 u olan arkadaşlarda bi denese kapalıyken şarja koysalar bakalım tam dolacakmı? acabA saedece bendemi bu sorun oldu..bide kamerada sorun var her zaman ilk açılışta hata veriyor ama ikincide açılıyor..
cr55
Üye
xperia x10 2.3 güncellemesi sonra tel kapalı şarz süresi tam dolum süresi neredeyse 24 saate uzadı fakat açık şarz normal bunun dışında performans ve şarz süresinde artış gözlemledim
mc_shekil
Üye
Konu Sahibi
bide kamerada problem oluştu bilinmeyen hata diyor ama ikinci denememde açılıyor? biraz araştırdım bu dert çoğu kişide var..bi yedekleme alıp onarayım bakalım inş düzelir..bi güncelleme yaptılar sorun üstüne sorun yaw