Arkadaslar guncelleme bu gun itibariyle bawsladı hayırlı olsun inşallah flash player sorunu ortadan kalkmıştır

PC COMPANİON İLE YÜKLEYİNCE HATA VERDİ AMA SEUS İLE YÜKLEYİNCE HİÇ Bİ HATA VERMEDİ 10 DK BİLE SÜRMEDEN ÇATIR ÇATIR YÜKLEDİ![]()

)) görüntü güzel şimdilik saati filan ayarlamamı istiyor bakalım hızı nasıl...şu an yüklüyorum uptade service den yeni güncellemeniz war yazıyordu devam dedim yüklüyor.. umarım eski sürüm değildir
----------Eklendi @ 02:45:10 ---------- Yazıldı @ 02:40:35 ----------
evvvetttt olay budur kurulumu yapıyorum)) görüntü güzel şimdilik saati filan ayarlamamı istiyor bakalım hızı nasıl...

arkadaşlar tuşları kitlediğinizde cok güzel efekt var daha araştrıyorum yenilikler güzel tabi programları yükledikten sonraki hızına bakacağım :![]()

)
güncelleme olmadan öncede bu konu belirtilmişti...güncellemeden sonra yedekleme ve geri yükleme özelliği kaldırılacak diye..sanırım duymamışsın.ben gingerbread ın sevinciyle hiç umruma bile gelmediarkdslar ben guncelledim ama yedekle ve geri yukle bolumunu bulamadım yedeklerımı nasıl geri yukleyecegım acaba

telefon numaralarım bile gitti ama olsun