Xperia x10 2.3 güncellemesi yayınlanmaya başlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

oguzerdem

Üye
benim telefonu kapatıp açmamızı istiyor ya ondan sonra bi tepki vermiyo daha program öylece duruyo diğer güncelleme ekranına geçmiyor

eaglehard1

Üye
Arkadaslar guncelleme bu gun itibariyle bawsladı hayırlı olsun inşallah flash player sorunu ortadan kalkmıştır

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
:biggrin::biggrin::biggrin:I LOVE YOU SONY :op:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
PC COMPANİON İLE YÜKLEYİNCE HATA VERDİ AMA SEUS İLE YÜKLEYİNCE HİÇ Bİ HATA VERMEDİ 10 DK BİLE SÜRMEDEN ÇATIR ÇATIR YÜKLEDİ:ehe

leopar_18_330

Üye
güncellemeden sonra sd kartı tanımadı telefon ama 2 gb lik eski kartımı takıyorum tanıyor we pc tanıyor tel tanımıyor 8 gb lik orjinal kartını neden olabilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

pianist_volkan

Üye
şu an yüklüyorum uptade service den yeni güncellemeniz war yazıyordu devam dedim yüklüyor.. umarım eski sürüm değildir

----------Eklendi @ 02:45:10 ---------- Yazıldı @ 02:40:35 ----------

evvvetttt olay budur kurulumu yapıyorum :))) görüntü güzel şimdilik saati filan ayarlamamı istiyor bakalım hızı nasıl...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu an yüklüyorum uptade service den yeni güncellemeniz war yazıyordu devam dedim yüklüyor.. umarım eski sürüm değildir

----------Eklendi @ 02:45:10 ---------- Yazıldı @ 02:40:35 ----------

evvvetttt olay budur kurulumu yapıyorum :))) görüntü güzel şimdilik saati filan ayarlamamı istiyor bakalım hızı nasıl...

inşallah iyidir :)

pianist_volkan

Üye
arkadaşlar tuşları kitlediğinizde cok güzel efekt var daha araştrıyorum yenilikler güzel tabi programları yükledikten sonraki hızına bakacağım ::)

eaglehard1

Üye
on numara olmuş flash playerın gelmesı interneti olumune kullanıyoruz skıyfıre tarıh oldu ve bır cok uygulamayı kullanabılıyorum dun yukledım sorunsuz bır sekılde bence herkes bır an once yuklemelı.. foryouuuuuu

pianist_volkan

Üye
efektler filan çok sardı beni hızına gelir isek hani çok süper diyemem beklediğim kadar değil ama 2.1 den daha iyi özellikle menüde hiç bekleme yapmıyor mesaj yazarken de aynı. bayaa da uygulama yüklememe ramen şu an gayet iyi gidiyor ilerleyen zamanlarda herhangi bir değişiklik bulur isem sizinle paylaşacağım :))

----------Eklendi @ 02:47:51 ---------- Yazıldı @ 01:48:06 ----------

arkadaşlar bana önerebileceğiniz programlar warmı her ne olursa olsn basit değil, yüklü programlar , oyunlar :)

red_

Üye
arkdslar ben guncelledim ama yedekle ve geri yukle bolumunu bulamadım yedeklerımı nasıl geri yukleyecegım acaba

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
arkdslar ben guncelledim ama yedekle ve geri yukle bolumunu bulamadım yedeklerımı nasıl geri yukleyecegım acaba
güncelleme olmadan öncede bu konu belirtilmişti...güncellemeden sonra yedekleme ve geri yükleme özelliği kaldırılacak diye..sanırım duymamışsın.ben gingerbread ın sevinciyle hiç umruma bile gelmedi :ehe:ehe telefon numaralarım bile gitti ama olsun :d:

red_

Üye
kurtaramayacaz mı sımdı ya:(

beadroal

Üye
Ya arkadaşlar nasıl güncelliyorsunuz Bende PC comp. ile telefonunuz güncel diyor. Kafayı mı yedi benim tel. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
bekle kardeş sanada yarın öbürgün güncelleme gözükür :oke:

sacredmagic

Üye
Bende ki sorun Seus yada pc companion ile denememe rağmen genede güncellememesi... Bana söylediği talimatları yapıyorum fakat 3. adıma bir türlü geçemiyorum güncellemeyi yapamıyorum. (telefonu kapat , 30 saniye bekle vs.vs. ) sorunu çözmeye çalışıyorum sanırım güncelleme yapamayan bazı arkadaşların problemi de benim sorunumla aynı bu sorunu çözer çözmez çözümü bura da paylaşacağım :oke:

pianist_volkan

Üye
arkadaşlar bi farklı problem war 2.3 de ; menü de özel sıralama yaptığımda ayarladığım ikonlar yerinde kayıtlı kalmıyor. hadi geçtim onu menü de sayfa değiştiriyorum her bir sayfaya 3 5 ikon gelio 15 20 tane sayfa değişiyor . Var mı buna bir çözüm? :ağlarım:

Üst Alt