Xperia x10 2.3 güncellemesi yayınlanmaya başlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
Xperia x10 2.3 güncellemesi yayınlanmaya başlandı...
sonunda xperia x10 lar için 2.3.3 güncellemesi bugun itibariyle yayınlanmaya başlandı:alkis...operatör kapsamındaki %10luk bir kısım bu güncellemeyi almayacak..önümüzdeki hafta içinde tüm x10 lar güncellenecekmiş:biggrin::biggrin:
haberi sonyericsson resmi blog sitesinde duyurdu
tüm xperia sahiplerine hayırlı olsun..
(askerden terhis olup eve geldiğimde bile bu kadar sevinmemiştim :d: ) eminim x10 sahipleride benim kadar sevinmiştir
yapılan yorumlarda almanyada başladığını ve güncellediğini söyleyenler var.tabi almanyada yaşayan bi arkdaşımızdan duyarsak daha sağlıklı olacak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
vay be. Ilk çıktığında 1.6 idi. Helal olsun Sony'e. :oke:

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
izleninal

izleninal

Üye
:alkis dün gece çıktı hayırlı olsun, sitede hala duyurulmadı. pc companion otomatik olarak güncellemeyi yapıyor.:good:

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tekrar hayırlı olsun . :)

izleninal

izleninal

Üye
umarım, yeniden başlama problemi çözülmüştür. 2,1 yüksek görüntü işlemlerini gerektiren durumlarda kapanıp açılıyordu.
ayrıca sony destek hattını da kınıyorum, 6-7 kere aradım her seferinde telefonu açtılar ve operatörlerin özel telefon konuşmalarını dinlemek durumunda kaldım. Bir ciddiyet problemi olduğu kesin.

berkcombil

Üye
Sonunda SEciler muratlarına erdiler diyorum.:eheAslında bu cihaz daha çok güncelleme alabilecek donanımda fakat SE'de artık Android yelpazesini genişlettiğinden ister istemez X10'u lügatından çıkaracaktır.Umarım 2.3 her açıdan kullanıcıyı memnun eder:oke:

Kubde

Kubde

Üye
türkiyeye gelmedi herhalde ben pc ye takınca en son sürümdesiniz diyor hala başka birşey mi yapmak gerekiyor acaba?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi denedim seus da hala telefonunuz güncel diyor?

muradr

Üye
arkadaslar ben şimdi güncelleme yaptım güzelmiş

Yigit315

Yigit315

Üye
vay bee.Bizim gio'ya 3 ay önceden çıkcak dendi.hala bekliyoz.adamlar 1 hafta sonra çıkacak dedi SE için ve çıkarttılar.Helal olsun ne diyim. :oke:

gkbck

Üye
bende denedim ama zaten en güncel yazılım yüklü uyarısı aldım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
vay bee.Bizim gio'ya 3 ay önceden çıkcak dendi.hala bekliyoz.adamlar 1 hafta sonra çıkacak dedi SE için ve çıkarttılar.Helal olsun ne diyim. :oke:

sony güncelleme konusunda çok başarılı. :)

gkbck

Üye
evet arkadaşlar yükleyemeyenler blog uma bakabilirler akşamada buraya yazıcam inş. şuan vaktim yok

ruzgar515

ruzgar515

Üye
Arkadaşlar resmi olarak şuan güncelleme türkiyede yayınlanmaya başladı 2 dakika önce kendim bizzat yükledim. herkeze hayırlı olsun:DDDD

zızzz

zızzz

Üye
Bana da telefondan uyarı geldi güncelleme var diye 1 2 saattir.Ama şuan internetli Pc olmadığı için güncelleyemiyorum.herkese hayırlı uğurlu olsun.değişiklikleri yazarsanız iyi olur ama deneyip görmek en iyisi.

oguzerdem

Üye
arkadaşlar bisorunum var güncelleştirmeyi buluyo ama 2.adımdan sonra güncelleştirmeye geçmiyo herhangi bi ileri yada başlat tarzında bi buton falan çıkmıyo ne yapıcam

----------Eklendi @ 15:20:24 ---------- Yazıldı @ 15:19:29 ----------

ruzgar nasıl yükledin anlatırmısın

----------Eklendi @ 15:26:44 ---------- Yazıldı @ 15:20:24 ----------

şu kuran arkadaşlar bi yardımcı olsun yaa benim kurulum sırasında hata veriyo
nasıl kurduklarını anlatsınlar bizede

ruzgar515

ruzgar515

Üye
pc companion ile yükledim.... ilk demede bağlantı hatası verdi yarıda kaldı fakat ikinci denemede sorunsuz yükledi.sanırım yeni yüklediği için çeşitli aksamalar olabilir...

Üst Alt