XPeria X1 İçin Oyun , Program.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eser_ua

Üye
    Konu Sahibi
XPeria X1 İçin Oyun , Program.
Arkadaşlar Telefonum Xperia X1 Bu Modele Göre Program Ve Oyun Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz?:allalla:

tecnotor

tecnotor

Üye
kardeş xperia x1 diye arama windows mobil 6.1 programları diye ara bulabilirsin

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
kardeş xperia x1 diye arama windows mobil 6.1 programları diye ara bulabilirsin

peki xperia x10,telefon için de aynı arama geçerlimi? zira bu telefon için program ve diğer donanımları bulamadım yardımcı olabilecek varmı acaba?:bigstar:

ouzqan

ouzqan

Üye
dostum sen android bölümüne bakacaksın senin telefonun android

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
valla forumu 2gündür arıyorum,ama bilgim dışında oldu için sanırım bulamadım gerekli bölümü bulamıyorum mümkünse kısa yolunu burdan yazabilirmisin?ayrıca yardım için tşk.

ouzqan

ouzqan

Üye
valla forumu 2gündür arıyorum,ama bilgim dışında oldu için sanırım bulamadım gerekli bölümü bulamıyorum mümkünse kısa yolunu burdan yazabilirmisin?ayrıca yardım için tşk.

bir kaç link buldum nette araştır başka sitelerde vardır.

programlar
http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/genel-android-programlari-323800.html

oyunlar
http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/12-adet-android-oyun-gameloft-277194.html

bide bu sistem yeni çıktığı için biraz bekle senin kullandığın sistem geleceğin sistemi olacak kesin . :megafon: :evet:

furkanbolat

Üye
arkadslar xperya x1 aldm ama progrm linkleri bulamıyorm yardmcı olurmusunuzz...............

--------------- Ekleme ---------------

yaaa bidee 2. el aldmda sesi ck az ve ck ince sesi var acaba hoparlörümü bozuk sesini nerdem yükseltebilirim
yadmcı olursanz ....bi zahmet

rey3112

Üye
mersi

rey3112

Üye
tesekurler

sinanpp

sinanpp

Üye
Arkadaşlar Telefonum Xperia X1 Bu Modele Göre Program Ve Oyun Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz?:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...