Xperia U hakkında bilgisi olanlar lütfen içeri --->

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeandark1713

jeandark1713

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U hakkında bilgisi olanlar lütfen içeri --->
benim şöyle bi sorunum var xperia u aldım ve yeni android kullanıcısıyım ben telefonuma şarj yetiştiremiyorum 1 gün bile gitmiyo öyle telefonla çok fazla da uğraşmıyorum. ne yapmalıyım? ve diğer bi soru xperia u alt kısmında bulunan (dokunmatik tuşların altında) ışıklı bölmeyi kapatamıyorum bunu nasıl kapatabilirim ? :hmmm

enes122

enes122

Üye
Mümkünse ekran parlaklığını çok yüksek tutma gps wifi bluetooth kullanmadigin zamanlar kapalı bulunsun 3g kullanmıyorsan şebeke modunu sadece 2g de tut eğer sorunların devam ediyorsa fabrika ayarlarına dön belki yukledigin bir uygulama dan dolayı olabilir.

bilginona

Üye
Bende de i8150 var. Aynı sorun benim cihazda da vardı. Ayarlar-->Hesaplar ve senk-->Arkaplan verisini devre dışı bıraktım ve pilden epey bir kazanç sağladım. Sizin telefonda da vardır belki. Bu arka plan verisi anladığım kadarıyla siz telefonu cebinizde bile taşırken sürekli internete giriyor ve hava durumu güncellemesi, haber servisleri, oyun ve program güncellemeleri alıyor ve pilin ömrünü bitiriyor. Diğer arkadaşın da dediği gibi WIFI-GPS ve benzeri programları kapatarak, ekran parlaklığını düşürerek te pilden kazanç sağlayabilirsin. Saygılar.

jeandark1713

jeandark1713

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim. Dediğiniz şeyleri yaparım. Bu ambiant light ışığnı nasıl kapatılıyor bilginiz varmı

enes122

enes122

Üye
Xperia serisinden hic telefon kullanmadım o ışıkları nasıl kapatırsın bilemiyorum ama ayarları kurcalarsan bulabilirsin

jeandark1713

jeandark1713

Üye
    Konu Sahibi
Ayarları altını üstüne getirdim yok öyle bi şey . . . Bu arada o dediğinizi de yaptım bi fark olmadı sürekli net e bağlandım şarkı sadece 4 ila 4.30 saat gitti belki daha azdır :-S

enes122

enes122

Üye
4_4.5 saat nette takilman normal s2 kullanıyorum kendi romu ile bende anca 5 saat felan takiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt