Arkadaşlar,Xperia U'ma 4.0 güncellemesini yaptım.performans veya kullanış açısından kafasında soru işareti olanlar sorabilirler..
Kasma kesinlikle yok bazıları sd kartı sıfırlayıpta apk ları falan silip güncelleme yapın diyor hiç alakası yok ben hafıza doluyken yaptım güncellemeyi yalnız bir şey dikkatimi çekti telefonumun bataryası boşta dururken çok az gidiyordu ICS yapınca bugün sabah saat 8 de %41 ile bıraktım geldiğimde saat 3 dü % 15 olmuş .güç yönetimine girim baktım %41 ekran % 13 android işt ve android sistem %8 haritalar %10 telefon beklemesi %17 ise WiFi yazıyordu aslında bu %17 benim hatam çünkü wifiyi açık bırakmıştım yani aslında 35 civarı kalmış .ısınma 3d oyunlarda zaten ısınıyordu (tabi çok değil )ICS ' yapınca yine aynı şekilde 3d oyunlarda ısınma var başka şekilde ısınma söz konusu değil.Kasma, ısınma var mı?
sony xperia u almayi dusunuyorum . Adaba önerirmsn . Birde android 4.0 a yukselebiliyormu yada nasil yukselir .
Güncellemeyi ise telefonu PC ye USB ile bağlıyorsun, Sony PC Companion yüklüyorsun, güncelle seçeneğini tıklıyorsun 
arkadaş doğru demiş 4.0 a yükselmeseydi bu konuyu açmamış olurdumsony xperia u almayi dusunuyorum . Adaba önerirmsn . Birde android 4.0 a yukselebiliyormu yada nasil yukselir .
ayrıca telefonu öneririm ama sd kart girişinin olmaması senin için sorun ise xperia sola alırsın aynı telefon sd kartlısı olarak düşün bende onu alcaktım ama xperia u denk geldi bunu aldım ona göre 
Kasma kesinlikle yok bazıları sd kartı sıfırlayıpta apk ları falan silip güncelleme yapın diyor hiç alakası yok ben hafıza doluyken yaptım güncellemeyi yalnız bir şey dikkatimi çekti telefonumun bataryası boşta dururken çok az gidiyordu ICS yapınca bugün sabah saat 8 de %41 ile bıraktım geldiğimde saat 3 dü % 15 olmuş .güç yönetimine girim baktım %41 ekran % 13 android işt ve android sistem %8 haritalar %10 telefon beklemesi %17 ise WiFi yazıyordu aslında bu %17 benim hatam çünkü wifiyi açık bırakmıştım yani aslında 35 civarı kalmış .ısınma 3d oyunlarda zaten ısınıyordu (tabi çok değil )ICS ' yapınca yine aynı şekilde 3d oyunlarda ısınma var başka şekilde ısınma söz konusu değil.

sorunu çözdüm 2.3.7 de açık uygulamaları göremediğim için direkt telefonu kitliyordum.bunda uygulamaları kapatıp kitliyorum eskisinden daha iyi bir performans sergiliyorAynen hafızayı silmeyle filan alakası yok. Boştayken giden şarjı ileriki güncellemelerle düzeltirler umarım. Ben de öyle olmuştu çünkü.![]()
4.0 kesin önerimdir çok kullanışlı 
bende teli kapatıp ses kısma tuşuna basılı tutup usb bağlamamı ve ses kısma tuşundan pc ekranında bildirim gelene kadar çekmemem yazıyordu 1. seferde yanlış yaptım 2. sefer doğru yaptım ilk olarak ses kısmaya basılı tut (telefon kapalı olcak) sonra usbyi bağla hiç çekme elini sonra pcde bi yazı gelir orada çekebilirsiniz yazar bir sonraki adımın açıklamalarında umarım yaparsınArkadaşlar ben güncelleme yapamadım her şey yüklendi sonra tel kapatıp bağlayın diyo ya onu yapıyorum teli hiç algılamıyor bilg napım?
hatalı güncelleme yapmışşın veya bi sıkıntı olmuş en basiti biraz araştır ve garantiye şutlaben güncellem yaptım fakat 4 e yukselmedi.vede arapça bazı programlar yukledi.ithalat malı mı ondan mı acaba.2.37 de hala.

Beyler 4'te açık uygulamaları kapatabilecegimiz görev yöneticisi tarzı eklemeler var mı? Bir de wifiden yapamaz mıyız güncellemeyi pc yok bende ?
Ayrıca beyler hafızadan şikayetşi olanlar varsa play store'den BOX adlı uygulamayı indirsin. +50 gb hafıza sağlıyor. Telefondaki şarkıları, videoları, oyunları programa atın ve telefondan silin istediğiniz zaman da program sayesinde açıp kullanın..