Xperia Sola Dokunmadan Kontrol Sensörünü Nasıl Kapatabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badboy14

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola Dokunmadan Kontrol Sensörünü Nasıl Kapatabilirim?
Başlıkta Belirttiğim Gibi Arkadaşlar Yardım Edebilecek Birisi Varmı Acaba ?
"Xperia Sola Dokunmadan Kontrol Sensörünü Nasıl Kapatabilirim?"

__xXx__

__xXx__

Üye
o bir sensör değil ayarlar ekran ayarları kısmından floating touch ı kapat ama eğer sendeki sorun bundan sonra devam ederse ve eğer tel şarjda iken ekran kullanımı rahat değilse servise ver

badboy14

Üye
    Konu Sahibi
Ekran ayarlarında öyle bi seçenek yok telefonu 4.0.4'e güncelledim şu an 4.0.4 olduğu içinmi acaba ?

__xXx__

__xXx__

Üye
ilginç bendeki de 4.0.4 ama bende görünüyordu:allalla:

TheCower

TheCower

Üye
eldiven mod kapat

nayım

Üye
HTC CHA CHA cihazı kullanıyorum ama TÜRKÇE Dil desteği yok nası ve nerde yükleyebilirim yardımcı olun lütfen

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
Ayarlarda göremezsiniz tabii ki. Çünkü sadece telefonun tarayıcısında çalışıyor. Tarayıcı>Ayarlar>Genel>floating touch tikini kaldırın.:oke:

taylan08

Üye
Ayarlarda göremezsiniz tabii ki. Çünkü sadece telefonun tarayıcısında çalışıyor. Tarayıcı>Ayarlar>Genel>floating touch tikini kaldırın.:oke:
sadece tarayıcıda çalışmıyor kardeşim oyunlarda da çalışıyor uyandırıyım örneğin ski safari ha bu aradada floating touch ı telefonun ayarlarından falan kapatamazsınız bi yerde gördüm adam cwm den bişey yüklüyordu aç kapa seçeneği olan bi program yükleniyordu

badboy14

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ((:

dagnomels

dagnomels

Üye
Ben yeni xperia sola aldım telefonu sarja taktıgımda dokunmadan kontrol ozellıgı calısıyor ama sadece tarayıcıda değil her yerde bu ozellık calısıyor sarjdan cekınce duzelıyor ama ben bundan rahatsız oluyorum floating touch eldıven modu vs vs neyı ač kapa yaptıysam duzelmedi telefonda ics yuklu nolurbır yardım edin.

badboy14

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sanırım rootlayıp bir program yükleyerek yapılabiliyormuş ama ayrıntısını bilmiyorum, araştırıyorum öğrendiğimde burada paylaşırım.

taylan08

Üye
Dedigin 2.3.7 de oluyor xda ya bakin var orda

nn72

Üye
Arkadaşlar daha 2 gun oldu alalı sola yı. epey ugraştım ve sorunu çözdüm. sizinle paylaşayım da bu eziyet bitsin :)

olayın şarj ile falan ilgisi yok.

tuş kilidini açarken o özelliği kullanmadan açarsanız o özellik bir dahaki tuş kilidine kadar pasif kalıyor.
eğer ki ekrana dokunmadan tuş kilidini açarsanız o özellik bir dahaki tuş kilidine kadar aktif kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt