Xperia sola arap ülkeleri ics

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia sola arap ülkeleri ics
Yaklaşık 3 ay önce avea bayisinden xperia sola almıştım telefon meyersem ithalat yollu gelmiş ve meyersem arap ülkeleri için üretilmiş buraya kadar nerden geldiğinin bir önemi yok ama neredeyse tüm ülkeleri ics gelmesine rağmen benim telefonuma gelmedi bu işi nasıl halledebilirim? arap ülkeleri için ics çıkmasını mı beklemem lazım?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hmm.. :hmmm

meyersem arap Ülkelerini hor görmüşler güncelleme vermemişler
meyersem flashtool diye bir uygulama varmış.
meyersem xperia solanın ics dosyası internette mevcutmuş(xperia sola ics.ftf)
meyersem flashtool ile telefonunu ics'ye yükseltetbilirsin.
meyersem telefonunu ics'ye güncellemek istiyorsan biraz uğraşmalısın
meyersem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Beğen
Tepkiler: furkican_16

taylan08

Üye
ics yi burdan indirebilirsin

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Bu yapacağım şeyler telefonu garanti kapsamı dışına çıkarmaz mı? Çıkarmaz ise daha detaylı anlatabilir misiniz? Birde türkçe dil desteği var mı?

007aliinan

Üye
Şu lafa sinir oluyorum telefon garanti kapsamından çıkar mı? Dostum telefona ics 4 kurmanın bir sürü yolu var hepsi de garantiden çıkartır. Sadece pc companion ve update service ile garantiden çıkmaz
ben flashtool ile yükledim 6.0.b.1.10 yükledim telefona bir süre sonra mesaj geldi güncel sürüm var diye güncelle dedim halloldu .

Xelord

Xelord

Üye
Meyersem değil "meğersem" şeklinde yazılır diye biliyorum :D

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun güncelleme yolunu buldum hangi ülke için üretildiğini anladığımız imei numarasının ülke kodunu değiştireceğim ics alan arkadaşlarımızdan birtanesi imei numarasını yazarsa çok teşekkür ederim özeldende gönderebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt