Xperia SL Satışa Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
iphone tasarımı bile zar zor değişirken (yıllardır benzer olduğu için) sony sürekli bir devrim yaratıp farklı tasarımlar çıkaramaz. demekki tasarım hoşa gitmiş adamlar çıkarıyorlar. höt diye yeni bi şey çıkarırsan tutmama ihtimali de var sonuçta. nxt serisi u,p,s zaten aynı tip inçleri farklı. sola'nın altı farklı bunda doğrusunuz. lakin sony bir samsung değil ve benzer tasarımlar her halükarda samsung tasarımlarından hoş bence. zaten 1 sene içinde ne kadar farklı tasarım çıkarabilirsin ki.
Ben demedim ki canım kardeşim sen dedin Sony nin değil Samsung'un ki benziyor diye :)

15097

15097

Üye
Aferin Sony :alkis Çok hızlısın.Keşke bizde senin hızına yetişebilsek Sony :zzz:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
amcalu1

amcalu1

Üye
Bunu alacağıma xperia s i ovrelock larım

umut681

umut681

Üye
Bunu alacağıma xperia s i ovrelock larım

Herkes kafasına göre konuşuyor.sony keyfinden çıkarmadı bu telefonu xperia s te sarı ekran problemi vardı bu seride yok.tıpkı xperia arcta çatlak sorunu sonrası arc s in çıkarılması gibi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sadece işlemci 200 Mhz daha yüksek. Kimi kandırıyor Sony? Üstelik ben çok daha eski olan Xperia Pro'yu 2ghz'de bile kullanabiliyorken bizimle dalga geçmese iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt