Xperia s satsam kaça gider ?

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Xperia s satsam kaça gider ?
Başlıkta dediğim gibi 2. el xperia s satsam, telefon tertemiz, jelatin çizik ama değiştiririm . Garantisi 18-19 ay daha vardır . Kutu sapasağlam duruyor . Kaça satılır bu zıkım ? Ayrıca telefon nasıl satılıyor , belge melge imza mimza ne yapılmalı ? Anlatacak olursa sevinirim . Böyle kargo falan değilde elden iyi bir adam bulursam satacağım .

Invoke

Invoke

Üye
Anlaşıyon parayı alıyon teli veriyon :D

- - - Eklendi - - -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-basak-iletisim-den-sifir-paket-2-yil-garantili-sony-xperia-s-125996703/detay

Sıfır Bin lira filan heralde ama kayıtsız bunlar. Sizin ki eğer temizse ama istediği kadar temiz olsun sonuçta ikinci el bence bir 750-800 etmesi lazım.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
650 - 700 arası çok rahat alıcı bulursun kardeşim arc s değil sadece s bu bazı arkadaşlar karıştırıyor :D

marist

marist

Üye
Neden Satıyorsun ki Kötü mü :s

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Beni sarmadi. Satip 3-4 gb ramli tel cikana kadar bekliyecegim. Ayrica Boyle direk satiyorsun diyorsunuz ya, nasil olacak ya? Telefonun faturasi hala uzerimize mi kayitli duracak? Bana hani otomobil satmak gibi, belgeli falan saglam is lazim :D Boyle benim gicigima gider.

Invoke

Invoke

Üye
Beni sarmadi. Satip 3-4 gb ramli tel cikana kadar bekliyecegim. Ayrica Boyle direk satiyorsun diyorsunuz ya, nasil olacak ya? Telefonun faturasi hala uzerimize mi kayitli duracak? Bana hani otomobil satmak gibi, belgeli falan saglam is lazim :D Boyle benim gicigima gider.

Ben bilmiyorum pek ama, alt tarafı telefon bu. Araba değil ki :D
Yıl sonuna Note3 çıkacak 3gb ram =)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 almam . Samsung dan nefret ederim, Sony de bunu yapmayı başardı . Ulan kıytırık samsung , sen koca Sony ya bu güncelleme işin ne, bu telefonun ne ? Bu ne ya ? Samsung kini ve Sony sevgisinden Sony fanı olacaktım son anda döndüm . Yeni favori HTC , başka konuda dedim güncelleme alsa bunu atar desire sv bile kullanırım ben bana uyar . 768 mb ramli cihazın rami benim cihazdan yüksek ? Hafızası kamerası dışında solluyor cihaz benim kullanımıma göre .

Invoke

Invoke

Üye
Note 3 almam . Samsung dan nefret ederim, Sony de bunu yapmayı başardı . Ulan kıytırık samsung , sen koca Sony ya bu güncelleme işin ne, bu telefonun ne ? Bu ne ya ? Samsung kini ve Sony sevgisinden Sony fanı olacaktım son anda döndüm . Yeni favori HTC , başka konuda dedim güncelleme alsa bunu atar desire sv bile kullanırım ben bana uyar . 768 mb ramli cihazın rami benim cihazdan yüksek ? Hafızası kamerası dışında solluyor cihaz benim kullanımıma göre .

Eğer satmaktan vazgeçerseniz, rootlayıp bootloaderı açıp custom rom olayına girip biraz xdada takılmanızı öneririm. Güzel bir custom romla inanın telefon çok değişiyor. Tabi siz bilirsiniz, tavsiye sadece.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi

Eğer satmaktan vazgeçerseniz, rootlayıp bootloaderı açıp custom rom olayına girip biraz xdada takılmanızı öneririm. Güzel bir custom romla inanın telefon çok değişiyor. Tabi siz bilirsiniz, tavsiye sadece.

Evet, rami çok etkilerse açıkcası custom romla idare edilebilir .

Invoke

Invoke

Üye
Evet, rami çok etkilerse açıkcası custom romla idare edilebilir .

Romuna göre değişir aslında ben de Ray olduğu için daha çok 2011 romlarını biliyorum ama xdaya bir bakmak lazım bence.
Ayrıca android 4.0.4 kullanıyorsunuz, eğer imzanız güncelse? Jelly Bean'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben 4.2.2 kullanıyorum =)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi

Romuna göre değişir aslında ben de Ray olduğu için daha çok 2011 romlarını biliyorum ama xdaya bir bakmak lazım bence.
Ayrıca android 4.0.4 kullanıyorsunuz, eğer imzanız güncelse? Jelly Bean'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben 4.2.2 kullanıyorum =)

Evet ics daha, Sony bizi buraya kadar getirdi. Jbde tel duzelir ins.

Invoke

Invoke

Üye
Evet ics daha, Sony bizi buraya kadar getirdi. Jbde tel duzelir ins.

Aslında bu sony benim de canımı sıkıyor. Z mesela S4 pro işlemcisiyle gelmesi beni deli etti. HTC One Qualcomm 600le gelirken... Güya teli önceden piyasaya süreceklerdi ama bizim ülkeye gelmesi mart dediler nisanın ortasını buldu !
Honami beklediğim gibi çıkmazsa, ki çıkmama ihtimali var hep bir yerden patlıyor bunlar, uzak dururum sonyden.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi

Aslında bu sony benim de canımı sıkıyor. Z mesela S4 pro işlemcisiyle gelmesi beni deli etti. HTC One Qualcomm 600le gelirken... Güya teli önceden piyasaya süreceklerdi ama bizim ülkeye gelmesi mart dediler nisanın ortasını buldu !
Honami beklediğim gibi çıkmazsa, ki çıkmama ihtimali var hep bir yerden patlıyor bunlar, uzak dururum sonyden.

Htc mi geçsek :D Samsung sevmem de Htc hoşmuş :D Apple benim bütçe dayanmaz :D

Invoke

Invoke

Üye
Htc mi geçsek :D Samsung sevmem de Htc hoşmuş :D Apple benim bütçe dayanmaz :D

Valla ben apple pek sevmiyorum. Herkesin eline düştü artık. Ayrıca kısıtlıyor beni android seviyorum =) Honami de canımı sıkarsa HTC'ye bakıcaz artık :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Sony alınmaz . Herhalde ben s ile gideceğim sadece " telefon " ve kamera olarak kullanacağım cihazı . Kalite olarak Htc ve Sony güveniyorum, güncelleme olarak samsung apple iyi ikisi de bana uymuyor . Ben en iyisi boşvereyim şu bilgisayarı yenileyim :D

Invoke

Invoke

Üye
Sony alınmaz . Herhalde ben s ile gideceğim sadece " telefon " ve kamera olarak kullanacağım cihazı . Kalite olarak Htc ve Sony güveniyorum, güncelleme olarak samsung apple iyi ikisi de bana uymuyor . Ben en iyisi boşvereyim şu bilgisayarı yenileyim :D

Bence siz custom rom yürüyün =)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Aynen. Hatta eski tel var satmayim hatti ona takayim.

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
sıfır aldığım hiç bir elektronik cihazı satmam ben, çok zrar edersin o işe hiç girişme bence :)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Evet satınca çok zarar ederim alacak düzgün model de yok . Elleme dursun elimde . 4.1.2 den sonra düzgün custom rom geldiği an atlıyorum tüküreyim garantisine . Ayrıca bu telefonda thd oyun oynama ihtimali var mı rootla, chainfire falan anlatında rootlayayım şunu oynayayım .

Üst Alt