xperia s ı werip dogu malı s 4 almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
xperia s ı werip dogu malı s 4 almalı mıyım ?
arkadas dun urfadan s 4 almıs tel gzel .4.2.2 zaten xperia s i werip onu alayım mı yada uste para ısterse kac wereyım bnm telın hala 1 yıl kadar garantisi war..

beytullah6767

beytullah6767

Üye
bence alma

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
neden oyle dedın hocm

skylinegti

skylinegti

Üye
arkadas dun urfadan s 4 almıs tel gzel .4.2.2 zaten xperia s i werip onu alayım mı yada uste para ısterse kac wereyım bnm telın hala 1 yıl kadar garantisi war..
bence böyle bir hata yapma doğu malı telefonlar genelde sorunlu oluyor ve garantisi yok ayrıca xperia s de kötü bir tel değil yani...

Kerim.

Kerim.

Üye
Sakn oyle bi hata yapma

Invoke

Invoke

Üye
Benim kuzenimde aldı, S2 hangi ildi hatırlamıyorum, 3-4 ay kadar oldu herhalde... Bir sorunu yok. Ama belli olmaz. Üstüne ne vereceksin ya, seninki garantili tel, S 1000küsür lira S4ü ben geçen burda 1700e gördüm :D Sağlamsa güvenebiliyorsan değiştirilebilir bence, ama riske değer mi bilmem sonuçta S de boru değil. Ben olsam Xperia S'imle devam ederdim.

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
sağolun beyler rom'la falan çok uğraşıyorum en fazla bir kaç gün stock kalr tel. Ama elimde kalabilir onun için bir sorayım dedim sağolun artık htc öne alacağız paraya kıyıp :-)

fk555897

fk555897

Üye
Xperia S 1 yıl daha işini görür bence Doğu Malı telefonlara yönelme. Ben böyle bir şeyi vatan hainliği olarak görüyorum. Ayrıca elindeki sorunsuz telefonu verip yerine ne olduğunu bilmediğin telefonu alma hatası yapma.

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
sagolun dogu malı haklısın ama bnı bswer herkes ıstemeden yonelıo malesef