XPERIA S 4.1.2 - 6.2.B.0.200 Şok edici hata

Sponsorlu Bağlantılar

gkn35

Üye
    Konu Sahibi
XPERIA S 4.1.2 - 6.2.B.0.200 Şok edici hata
Selamlar, 4.1.2 güncellemesini aylarca bekledikten sonra hayal kırıklığı yaşayanlardanım bende. Sony mobile facebook sayfasında bir kaç kişide de aynı problemleri gördüm fakat bir çözüme ulaşamadım.

- En önemli problem şu; bir süre sonra ses açma tuşu iş görmüyor sadece kısma işlemi yapılıyor, kapatıp açınca düzeliyor sonra yarım saate eski haline dönüyor. Sesi arttırmak için önce kısıp sonra ekrandan dokunarak arttırmak gerekiyor. İşkence kısacası...

- hd video çekimi esnasında kayıt akıcı bir şekilde ilerlemiyor sürekli donmalar mavcut, normal hd çekim biraz daha iyi ama eskisi gibi değil.

- Uzatılmış bekleme modu aktif olsa bile eskiye oranla batarya ömrü kısalmış.

Tuş problemini nasıl çözebiliriz, garantisi de umrumda değil beta sürüm üzerine gelecek olan güncellemeleri de umrumda değil aylar sürer çünkü gelmesi, işletim sistemine nasıl bir müdehalede bulunabiliriz ?

rasit_aksu

Üye
aynen katılıyorum... bu yazılım rezil bir yazılım olmuş. hiç mi kontrol edilmemiş arkadaş bu kadar olur dedirtti bana. ben daha da büyük bu sorun gibi bir çok sorunlarla karşılaştım yazmakla bitmez hepside canalıcı büyük sorunlar... google playden herhangi bir klavye programı indirin ve seçili hale getirin kullanmaya başlarsınız ama telefonu kapatıp açınca kendi klavyesine geri döner yani seçtiğiniz klavye seçimini unutuyor, yine marketten hd widget gibi bir orıgram yükleyin ve widgetı ana ekrana çıkarın ve yine telefonu kapatıp açın widgetın ana ekrandan silinmiş olduğunu görecekiniz. pop up sms gibi notifier pro gibi popup bilgilendirme programı kurun ve aktif edin yine telefonu kapatıp açın kendisi deaktif ediyor. çağrı geldiğinde eğer cevaplamazsanız üst bildirim çubuğunda göstermediği zamanlar oluyor ancak arama kaydına manuel olarak bakarsanız görebilirsiniz... ses artırma tuşu çalışmama sorunu var... ağ verisi ile konum belirlemedede sorunlar yaşıyor. marketteki bir çok programla uyumsuz çalışıyor kasoersky virüs programını kurup aktif edin. yine telefon kapatıp açınca kendisi deaktif oluyıor. milyonlarca sorun vardır eminim.... rezillik resmen. ardaşım bu sorunları sende test edersen sevinirim....

gkn35

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum... bu yazılım rezil bir yazılım olmuş. hiç mi kontrol edilmemiş arkadaş bu kadar olur dedirtti bana. ben daha da büyük bu sorun gibi bir çok sorunlarla karşılaştım yazmakla bitmez hepside canalıcı büyük sorunlar... google playden herhangi bir klavye programı indirin ve seçili hale getirin kullanmaya başlarsınız ama telefonu kapatıp açınca kendi klavyesine geri döner yani seçtiğiniz klavye seçimini unutuyor, yine marketten hd widget gibi bir orıgram yükleyin ve widgetı ana ekrana çıkarın ve yine telefonu kapatıp açın widgetın ana ekrandan silinmiş olduğunu görecekiniz. pop up sms gibi notifier pro gibi popup bilgilendirme programı kurun ve aktif edin yine telefonu kapatıp açın kendisi deaktif ediyor. çağrı geldiğinde eğer cevaplamazsanız üst bildirim çubuğunda göstermediği zamanlar oluyor ancak arama kaydına manuel olarak bakarsanız görebilirsiniz... ses artırma tuşu çalışmama sorunu var... ağ verisi ile konum belirlemedede sorunlar yaşıyor. marketteki bir çok programla uyumsuz çalışıyor kasoersky virüs programını kurup aktif edin. yine telefon kapatıp açınca kendisi deaktif oluyıor. milyonlarca sorun vardır eminim.... rezillik resmen. ardaşım bu sorunları sende test edersen sevinirim....

Ben ses problemini pc companion kullanarak onarım seçeneğiyle düzelttim. Cihazdaki uygulamaları yedeklemeyin herşey sıfırlasın. 4 gündür sorunsuz çalıştı bugün tuş sorunu yaptı baştan başlattım sorun yok şuan. Onarımın farkı oluyor yani denemekte fayda var. Ayrıca yeni bir yama üzerinde çalışıyormuş sony, tabi gene aylarca bekliceğimizi düşünüyorum. Allah sabır versin bize

Üst Alt