Xperia Ray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray
S.a. arkadaşlar. [Çoktandır konu açmıyordum. Özlemişim.:ehe]

Neyse gelelim konumuza. :megafon:
Biraz önce arkadaşımla telefon incelerken Xperia Ray'i gördük ve arkadaşımın çok hoşuna gitti. Fiyatı fazla değilse 0 almak istiyor.2. ele biraz soğuk yani. İnternet tarayıcısından falan benim gibi ahım-şahım bi beklentisi yok. Dokunmatik telefon istemiyordu ancak istediği özelliklerde tuşlu bulamayınca dokuntiğe yöneldi. o yüzden dokunmatiği iyi olmalı. Bence onun için yeterli bi telefon ama sizce nasıl? Bir de bu telefonun 0(sıfır) fiyatı ne kadardır/ ne kadar olur? internette mağazalarda falan? Şimdiden teşekkürler.
(Not: önerebileceğiniz telefonlara açığız.):ehe

'Patron

'Patron

Üye
fiyatını bılemem ama xperia serısınden kötu birşey beklemem ayrıca s.erıcssın deyınce aklıma ilk 3 şey gelır. Hız,Kamera,Müzik :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

Kefelon

Üye
fiyatını bılemem ama xperia serısınden kötu birşey beklemem ayrıca s.erıcssın deyınce aklıma ilk 3 şey gelır. Hız,Kamera,Müzik :oke:

katılıyorum ama arkadaşın yurtdışından mı alcak galiba türkiyede yok??? birde 3.3 inç ekranı varmış tuşludan yeni dokunmatiğe geçenler için biraz küçük ekran değilmi?, genede tercih arkadaşının :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum ama arkadaşın yurtdışından mı alcak galiba türkiyede yok??? birde 3.3 inç ekranı varmış tuşludan yeni dokunmatiğe geçenler için biraz küçük ekran değilmi?, genede tercih arkadaşının :oke:

peki Türkiye'ye gelecek mi?

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım cihaz'ın satışına ağustos ya da eylül gibi başlanacağı söyleniyor. siz ikinci elinden bahsediyorsunuz. bi gariplik var gibi bu işte. yanlış telefona bakmış olmayın siz sakın. dediğim gibi eğer bahsettiğiniz smartphone xperia ray ise avrupa'da bile satışa henüz çıkmamış. bir de dip not: tasarımı pek hoşuma gitmedi sanki pek bi uzun ince :p

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cihaz'ın satışına ağustos ya da eylül gibi başlanacağı söyleniyor. siz ikinci elinden bahsediyorsunuz. bi gariplik var gibi bu işte. yanlış telefona bakmış olmayın siz sakın. dediğim gibi eğer bahsettiğiniz smartphone xperia ray ise avrupa'da bile satışa henüz çıkmamış. bir de dip not: tasarımı pek hoşuma gitmedi sanki pek bi uzun ince :p

ben de onu diyorum. Türkiye'ye gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt