xperıa ray yazılım güncellme

Sponsorlu Bağlantılar

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
xperıa ray yazılım güncellme
bugün bi xperıaray aldım ikinci el ama androıd yazılımı 2.3.7. bunu güncellemek istiyorum nasıl yapıcam düzgün bi şekilde anlatrsanız sevinirim ilk defa androıd telefon kullanıyorum

Invoke

Invoke

Üye
Bak şimdi ben sana anlatacağım sen yapacaksın 4.0.4e geçeceksin ama sonra pişman olacaksın ve tekrar geri dönmek isteyeceksin bu sefer farklı bir yöntem anlatacağım. Bence boşver 2.3de kal. Çünkü 4.0.4 kasıyor vs herkes sorun yaşıyor geçenler geri dönüyor.

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
Bak şimdi ben sana anlatacağım sen yapacaksın 4.0.4e geçeceksin ama sonra pişman olacaksın ve tekrar geri dönmek isteyeceksin bu sefer farklı bir yöntem anlatacağım. Bence boşver 2.3de kal. Çünkü 4.0.4 kasıyor vs herkes sorun yaşıyor geçenler geri dönüyor.
uygulama sıkıtısı oluyo mu destekleme farkı falan

Invoke

Invoke

Üye
uygulama sıkıtısı oluyo mu destekleme farkı falan

2.3de daha çok oyun oynayabilirsin 4.0 daha çok sistem gereksinimi istiyor ve Rayde bunu veremiyor tel biraz hantallaşıyor, millette menü geçişleri kasıyormuş,internetteki yorumların %90ı bu yönde, ben de kasma filan olmadı gerçi ama şu açık: Oyun konusunda performansın düşer, güncellediğinde.

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi

2.3de daha çok oyun oynayabilirsin 4.0 daha çok sistem gereksinimi istiyor ve Rayde bunu veremiyor tel biraz hantallaşıyor, millette menü geçişleri kasıyormuş,internetteki yorumların %90ı bu yönde, ben de kasma filan olmadı gerçi ama şu açık: Oyun konusunda performansın düşer, güncellediğinde.

benim telefon 2.3.4 varmış bari 2.3.7ye yükseltelim o nasıl olacak

Invoke

Invoke

Üye
Zaten 2.3.4 olur, Ray için 2.3.7 yok.
2.3.4 var. Sonra 4.0.3e geçer rezilliktir ilk geldiğinde sorup soruşturmadan yükledim direk, şarjı emiyordu 1 gün bile gitmiyordu 4.0.4 gelene kadar sinir oldum. Sonra 4.0.4 geldi ben de menü geçişinde filan sorun yoktu ama herkes şikayetçi idi. Ama oyun konusunda dediğim gibi 2.3.4, 4.0.4den iyidir.

Ha root yaparım, bootloaderı açarım, custom rom(orijinal olmayan geliştiricilerin yaptıkları) yüklerim dersen çeşit çeşit rom var ama bu çok uzun iş ben çıkacağım şimdi, tabi bana ihtiyacınız yok dilerseniz mis gibi googleımız var maxicepte de konusu vardır. xda 1 numaralı kaynaktır.
Orijinal sürümde kalacaksanız 2.3.4 idaeldir. Rahat olun, yükseltmenize lüzum yok. Görselliği daha güzel olur telefon adama benzer ama kasar.

Üst Alt