ak_al
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çoook sağol, ilk fırsatta deneyeceğim.Hocam ilk önce Romun versiyonunu söyleyeyim. Rom 4.1.2 romu ayrıca iphone arayüzüne benzer bir arayüzü var. Tema ve arayüz olarak çok güzel ve zengin. Tam donanımlı bir rom yani anlayacağın çok fazla extra program yüklemen gerekmeyecek. Biraz örnek verirsek arama kaydedici, kara liste, el feneri, Spam önleyici, yabancı sasrkıların çoğunu şarkı sözününü dahil gösteren müzik çaları bile var. Neyse kurulumuna geçeyim;
önce bootloaderınızın açık olması lazım.
bootloader ı nız açıksa(unlocked) flashtool ile telefonunuza Ray e Uygun kerneli Flashlayın.(En üte kernel likleri var.siz fusion 5.5 kerneli kuracaksınız.)
Son olarak da ya da kernel flashlamadan öncede yapabilirsiniz telefonunuza rom dosyasını atmanız gerekiyor. (İlk defa kuracağınız için Multi-lang yani çoklu dil destekli olanı indirin. Ama ben önceden yükledim diyorsanız önceki versiyonun üstüne ota yı yüklemenizde yeterli)
Son olarak rom dosyasının sdcard da olduğundan eminseniz ve telefonu açarken mavi ışık ev tuşu üzerindeki bildirim ışığı yandığında Recovery Tuşu na (ses kısmaydı sanki) basarak cwm ye girin ve yükleyin. Aroma Yükleyicisine yönlendirecektir. Bu yükleyici ile telefona yükleyeceğiniz extra ayar ve uygulamaları seçebilme ve sile bilme özelliğine sahiptir. Talimatları izleyin ve yükleyin.
Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
Zaten bu rom 4.2.2 değil 4.1.2 olduğu için sorun olmuyor. Bu romun 4.2.2 olan verisyonu sadece Galaxy Nexus ve Nexus 4 te var. Senin dediğin gibi 4.2.2 olsaydı biraz kasardı ve eksikleri oludu ama bunun nerdeyse hiçbir sorunu yok.
Evet ben acemilik 4.2.2 rom yükledim pek olmadı şarj olayı iyice can sıkmaya başladı. şimdi bunlara bakacağım.
Öyle olacak gibiDeneye deneye kendine uygun romu bulacaksın zaten. Başka yolu yok
Arasıra aramalarda takılmalar oluyor ama çok fazla bir sorun görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?