Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
motorola lar motor olurlar :D şaka bir yana radyasyon seviyelerine yani sar değerlerine dikkatedin kanser olursunuz vallaha :oke:

SAR 1.47 :aman2: Ancak yine de iyi telefon :tebessüm: :ehe

- - - Eklendi - - -

kesinlikle kaçırma şarz sorunu hariç parasını sonuna kadar hakeden bir telefon bence galaxy s2 ben 750 TL ye elden aldım çokta memnunum bir sıkıntısı yok allaha şükür

2.el temiz audin varmı bilader ? 1.25 sn :zuhaha:

[video=youtube;tMMaqh7FZKo]http://www.youtube.com/watch?v=tMMaqh7FZKo[/video]

başından sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim :naughty:

-adam kek yemiş :D

Mobilim kotadan yiyor izleyemem :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye

SAR 1.47 :aman2: Ancak yine de iyi telefon :tebessüm: :ehe

- - - Eklendi - - -

Mobilim kotadan yiyor izleyemem :ehe

evde mutlaka izle ama 1.47 az sar değeri değil vallaha kek yemiş gibi olursun :ehe

0.33 W/KG Galaxy SII'de
0.54 W/KG Wonder'da

bu ikisi bence iyi cihazlar ikisinden birini tercih et biri sıfır diğeri 2.el ama ne 2.eller var biliyormusun adam kılıfından çıkartmıyor sonra paraya sıkışıyor satıyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evde mutlaka izle ama 1.47 az sar değeri değil vallaha kek yemiş gibi olursun :ehe

0.33 W/KG Galaxy SII'de
0.54 W/KG Wonder'da

bu ikisi bence iyi cihazlar ikisinden birini tercih et biri sıfır diğeri 2.el ama ne 2.eller var biliyormusun adam kılıfından çıkartmıyor sonra paraya sıkışıyor satıyor :)

İkinci el bulursam tabii kaçırmam. Ancak 1-2 ay sonra yani maddi durumum belirginleştikten sonra :) Gerçekten SAR oranları hele ki Galaxy SIII'ün ki muhteşem :tebessüm:

avcitalip

avcitalip

Üye

İkinci el bulursam tabii kaçırmam. Ancak 1-2 ay sonra yani maddi durumum belirginleştikten sonra :) Gerçekten SAR oranları hele ki Galaxy SIII'ün ki muhteşem :tebessüm:

evet :D

s2 ile hemen hemen aynı neyse şimdiden hayırlı olsun ne diyelim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
boşverin sar degerini hepimiz ölcez zaten

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869, Şehriyar ve avcitalip
anılbaran

anılbaran

Üye
öyle tabi ama , mesala en yakın arkadaşın,kuzenin ,baban da ki cihaz yüksek sar degerine sahipse onla görüşmeyecen mi :D sadece sizin alcagınız önemli degil yani yakın çevrede önemli :)

avcitalip

avcitalip

Üye
öyle tabi ama , mesala en yakın arkadaşın,kuzenin ,baban da ki cihaz yüksek sar degerine sahipse onla görüşmeyecen mi :D sadece sizin alcagınız önemli degil yani yakın çevrede önemli :)

tabiki ben mesela dikkat ediyorum sülalede telefon alacakken millet bana sorar bende hep düşük radyasyonlu cihazları tavsiye ederim

ailede tek yüksek radyasyonlu telefon annemde var oda dubai (çin denebilir) malı iphone 4s kim bilir nebiçim radyasyon yayıyordur orijinali bile 1.10 küsür yayıyor :ağlarım:

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey diyecem....

Radyasyondan kim ölmüş :ehe

TheCower

TheCower

Üye
O değil de hepsiburadada atrix stokları da tükeniyor elini çabuk tut bak burda herkese öneriyoruz bize kalmıyo :)

nokia 6303c

nokia 6303c

Üye
atrix

anılbaran

anılbaran

Üye
artix yerine Artiz desek :ehe:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Acelem yok biterse başka model çıkar :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Bitti :vur Sola alcam heralde bulamazsam

Türe

Türe

Üye
Furkan abi 2. El s2 al gelistiricimiz ol :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Furkan 2 ay sabret wp8 li telefonlara yönel kardeşim. Boşver androidi :) (hemen fandroid saldırısına uğrayacağımı bilsem de genede yazayım dedim)

Üst Alt