Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
bi nokia 603 al keyfine bak bencebu arada cfw falan çıkarda sevinelim
![]()

Ayrıntıları yazayım:
Sony Ericsson'un Xperia 2011 ailesine destek vermemesi oldukça üzücü bu yüzden 2011 model Xperia kesinlikle almayacağım. Ben Xperia Sola yanlısıyım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? 1000 TL altı iki telefon beğendim; Xperia Sola ve Motorola Atrix. Siz olsaydınız bu dönemde hangi telefonu alırdınız?
donanım açısından atrix öneririm. ama 1 yıl önce ürettiği cihaza neden destek vermiyor anlamadım?
Furkan anlamadım yahu
Sony bu aralar her gün telefon çıkartmakla meşgul.
Atrix ve Sony yi nasıl bağdaştırdın 
Kendi telefon tecrubemden yararlanarak soyliyim. Hangi telefon daha cok satiyorsa ondan al. Bak mesela ben i9000 yerine i9003 aldigim icin cok pismanim. İ9000 kullanicilari o kadar cok ki .. haliyle gelistiricisi de cok.
Androidli telefon alacaksan markaya falan bakma. Hiz stabilite istiyorsan, cihazindan max. Performans elde etmek istiyorsan butcene gore hangi telefonun kullanicisi daha fazlaysa ondan al...

Sony bu aralar her gün telefon çıkartmakla meşgul.

- - - Eklendi - - -
Sony? Motorola olmasın?![]()
Açıklaman için teşekkürlerAli ve Fatih, Cengiz neden abi destek vermiyor derken Sony'yi kastediyor.
Açıklaman için teşekkürler![]()
o smileyı bana karşı kullanma lütfen 
Kötü bir niyetim yok ki
![]()

Kötü bir niyetim yok ki![]()
donanım açısından atrix öneririm. ama 1 yıl önce ürettiği cihaza neden destek vermiyor anlamadım?
Atrix'e de destek çoktan kesildi.bağı burdan kurmuştumAli ve Fatih, Cengiz neden abi destek vermiyor derken Sony'yi kastediyor.
- - - Eklendi - - -
hayır Sony.

aynen nedense bende sevmiyorum
![]()