Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
Abi seni biliyorum fotoğraf çekmeyi biliyosun yoldan geçen silindiri bile çeken insansın.603 senin için uygun sayılmaz flaşı yok sadece o bakımdan uygun değil ama atrix al onda flaş var ve google play üstünlüğü var ekranı da büyük 701 ve 603 den bence al fazla bekledin bile sen.Ama xperia arc s neden almıyosun sar değeri falan mı çok?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Türkiye'de satılıyor mu?

bence bekle 4.çeyrekte çok şey değişecek

Telefonsuz mu kalayım 4. çeyreğe kadar :allalla: Nokia 5230 ile olmuyor. Telefon artık demode oldu.

Atrix ile karsilastirma abim bence :) atrix asiri ustun . Bazilari 8 mp diye aliyor ama af bile yok kamerasinda. Ha 1 ghz orasi ayri ama symbian dedigin gibi :)

Burada milletin keyfine bakması için ben mi intihar edip Nokia 701 alacağım? Tabii ki hayır. Dediğin gibi en az Atrix olur. Ha, maddi durum birden kötüleşir işler yolunda gitmezse Nokia 603 bile alabilirim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Türkiye'de satılıyor mu?

Telefonsuz mu kalayım 4. çeyreğe kadar :allalla: Nokia 5230 ile olmuyor. Telefon artık demode oldu.

Burada milletin keyfine bakması için ben mi intihar edip Nokia 701 alacağım? Tabii ki hayır. Dediğin gibi en az Atrix olur. Ha, maddi durum birden kötüleşir işler yolunda gitmezse Nokia 603 bile alabilirim.
Öyle durumlar ayrı tabii abim :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi seni biliyorum fotoğraf çekmeyi biliyosun yoldan geçen silindiri bile çeken insansın.603 senin için uygun sayılmaz flaşı yok sadece o bakımdan uygun değil ama atrix al onda flaş var ve google play üstünlüğü var ekranı da büyük 701 ve 603 den bence al fazla bekledin bile sen.Ama xperia arc s neden almıyosun sar değeri falan mı çok?

Doğru düşünüyorsun, beni iyi tanımışsın :) :oke: Arc S sıfırı pahalı :(

anılbaran

anılbaran

Üye
uygulama destegi konusuna katılmıyorum. Bence gayet yeterli uygulaa lara bak istersen her gün onlara yararlı uygulama paylaşılıyor. Özellikle Sensation abim her gün döktürüyor maaşallah . Bence uyg. konusunda sıkıntı yok diye düşünüyorum .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uygulama destegi konusuna katılmıyorum. Bence gayet yeterli uygulaa lara bak istersen her gün onlara yararlı uygulama paylaşılıyor. Özellikle Sensation abim her gün döktürüyor maaşallah . Bence uyg. konusunda sıkıntı yok diye düşünüyorum .

S^3 uygulamalarından haberim yok. S^3'te kurulan uygulamaların ayarlarıyla beraber yedeği alınabiliyor mu? Mesela ben Titanium Backup ile Asphalt 6'nın yedeğini alıyorum, format sonrası geri yüklediğimde kaldığım yerden devam edebiliyorum. Bunun gibi?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yani S^3 uygulamaları pek arası olmayan kişiler için yeterli gelebilir ama Google Play-App Store ile karşılaştırıldığında neredeyse hiç oyun ve uygulaması yok.Bildiğim kadarıyla senin oyun-uygulama ile aran iyiydi.Bu durumda pek sana uygun değil Symbian telefonlar.

anılbaran

anılbaran

Üye

S^3 uygulamalarından haberim yok. S^3'te kurulan uygulamaların ayarlarıyla beraber yedeği alınabiliyor mu? Mesela ben Titanium Backup ile Asphalt 6'nın yedeğini alıyorum, format sonrası geri yüklediğimde kaldığım yerden devam edebiliyorum. Bunun gibi?
onun gibi uygulama var diye biliyorum hataa QT ile yazılmıştı.

anılbaran

anılbaran

Üye
Yani S^3 uygulamaları pek arası olmayan kişiler için yeterli gelebilir ama Google Play-App Store ile karşılaştırıldığında neredeyse hiç oyun ve uygulaması yok.Bildiğim kadarıyla senin oyun-uygulama ile aran iyiydi.Bu durumda pek sana uygun değil Symbian telefonlar.
oyun konusunda haklı olabilirsin. Ama uygulamara gayet yeterli diye düşünüyorum .

- - - Eklendi - - -

Satılmıyor ama sitelerden getirtmek bu kadar zor olmasa gerek. hemde ucuza gelir.
Ali abi yurtdışından getitdirdi diye biliyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
oyun konusunda haklı olabilirsin. Ama uygulamara gayet yeterli diye düşünüyorum .

Yeterli gözükebilir ama eğer benim gibi bol uygulama kullanıyorsa çok yetersiz kalır.Çoğu uygulamanın benzerleri var ama kalitesiz malesef

anılbaran

anılbaran

Üye
bende bol uygulama kullanmayı seviyorum . Ama yeterli olacagını düşü nüyorum. Zaten kaç uygulama yüklücez 400-500 yükleyen var mı ? yok :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bende bol uygulama kullanmayı seviyorum . Ama yeterli olacagını düşü nüyorum. Zaten kaç uygulama yüklücez 400-500 yükleyen var mı ? yok :)

Yok ama kaliteli 10 uygulama kullanmak ile kalitesiz 10 uygulama kullanmak arasında dağlar kadar fark var.Ayrıca eğer bir Android Market'i ya da App Store'u incelersen ne kadar mükemmel uygulamalar olduğunu görürsün.Tabi çoğu kişi için aman aman bir unsur değil.Zaten eğer öyleyse diye söylemiştim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yok biliyorum zaten :)

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi günlük kullanım için en rahatı ve kullanışlısı ios ve belle :spr ama bırak hiç s^3 e bulaşma abi atrix veya arc s al keyfine bak :pro:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben Xperia Pro kullanmaktan çok zevk aldım. Artıları:

+ Kamera çekim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı.
+ Uygulamalarda ihtiyacım olan herşeyi buldum.
+ Oyun dünyası ile beni şaşırttı. En iyi oyunları akıcı oynadım.
+ Klavyesi sayesinde emülatör oyunları oynamak zevk haline dönüştü, mesajlaşmak çok kolay oldu.
+ Ekranı yeterli büyüklükte, bu sayede hiçbir görüntü sıkışmıyor. En büyük zevki video ve oyunlarda yaşadım.
+ Flaş/format atmak, versiyondan versiyona atlamak hem çok kolay hem risksiz hem de eğlenceli. Yedek alıp-geri yükleyince herşey eskisi gibi oluyor.
+ Uygulamaları arkaplanda açık bırakmak artık dert değil. Programın bir kısmı kapatılıyor bir kısmı açık kalıyor, tekrar programı açarsan kaldığın yerden devam edecek şekilde açılıyor.
+ Web browser çok iyi. MaxiCep'i masaüstü görünümünde çok rahat gezebildiysem bu çok iyi olduğu anlamına geliyor.

Ancak Özel Rom (Symbian'da CFW) hiçbir zaman kullanmak istemedim. Kendi orjinal işletim sistemi fazlasıyla doyurucu. Zaten telefonuma ait resmi Cyanogenmod'da yok. Telefonun arayüzü orjinalinde çok akıcı.

Bu artılardan sonra maddi imkan varken kalkıp daha düşük özellikli bir telefon almamı beklemiyorsunuz herhalde? Motorola Atrix sözün bittiği yerdir. Maddi durum değişirse en fazla Nokia 603 alabileceğim zaten.

- - - Eklendi - - -

Son bir artısı, Avea Sınırsız internetle resmen modem gibi kullanmaya başladım ve çok hızlı internet erişimi sağlıyor PC'de :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bencede senin için en hayırlısı Artix olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun diyelim.İnşallah bunuda 1-2 ay kullanıpta birine vermezsin :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdiden hayırlı olsun :kac:

anılbaran

anılbaran

Üye
Artix alıp öyle normal kullanacan yani :hmmm

Üst Alt