Amaru Shady
Üye
hayır ben tasarıma güzel demedim değişik yani hoş değil ama cihaz içeriği iyi anlamında sadece ayrıntılı yazmamışım
tamam sakin ol

hayır ben tasarıma güzel demedim değişik yani hoş değil ama cihaz içeriği iyi anlamında sadece ayrıntılı yazmamışım

tamam sakin ol![]()

ya şimdi benim telefon çift çekirdekli olsaydı kesinlikle S1 i önerirdim.gerçi Galaxy S de cm9 ile htc evo 3d yi solluyor ama![]()
Keşke S2 alabilecek gücüm olsaydı 
Xperia acro S
piyasaya çıkınca alacağım..
tavsiye ederim...
taiwanda satış fiyatı 600$..burdada 700-800 gibi olabilir..

Onun dışındaKeşke S2 alabilecek gücüm olsaydı
Ben 1500 TL'den aşağı beklemem bu fiyata satılıyorsa. Burası Türkiye, kazık atmadan vermezler öyle![]()

abim 2. el al![]()

2. ele sıcak bakmıyorum. Garantili bile olsa çizik falan oluyor bu da garantiye girmiyor. İnternette biraz almak istediğim telefonlara baktım aralarındaki fiyat farkı en fazla 150 TL. Sıfır almak daha mantıklı riske girmeye değmez
- - - Eklendi - - -
Zamanında dayım N8'i 1000 küsür lira iken 500 TL'ye elden 2. el almıştı. Tabii ekranı ve kapağı çiziklerle dolu. Dayım olacak o kadar diyor![]()

benim için çizik önemli değil. Telefonun arkasını görseniz intihar edersiniz. Furkan yazdım arkaya![]()

furkan nu yazdıklarımı hiç okumadınmı atrixle aynı özelliklerde daha süper bi telefon
2. ele sıcak bakmıyorum. Garantili bile olsa çizik falan oluyor bu da garantiye girmiyor. İnternette biraz almak istediğim telefonlara baktım aralarındaki fiyat farkı en fazla 150 TL. Sıfır almak daha mantıklı riske girmeye değmez
- - - Eklendi - - -
Zamanında dayım N8'i 1000 küsür lira iken 500 TL'ye elden 2. el almıştı. Tabii ekranı ve kapağı çiziklerle dolu. Dayım olacak o kadar diyor![]()
Ayrıntıları yazayım:
Sony Ericsson'un Xperia 2011 ailesine destek vermemesi oldukça üzücü bu yüzden 2011 model Xperia kesinlikle almayacağım. Ben Xperia Sola yanlısıyım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? 1000 TL altı iki telefon beğendim; Xperia Sola ve Motorola Atrix. Siz olsaydınız bu dönemde hangi telefonu alırdınız?
Xperia nin çözünürlüğü konusunda ne kadar başarılı olduğunu pro ile gördünüz tavsiyem Xperia ailesi ile devam etmeniz. tabi ki pro dan üstün bir cihaz beğenmeniz lazım. size tavsiyem
bu telefon yakında çıkacak çok övüyorlar eğer aceleniz yoksa bekleyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Siyahına mı beyazına mı ?![]()

aga atrixe ics bile yok iyi telefon ama yazılım da önemli

Sony de varda noluyor![]()

Atrix artık düşünüyorum. Yazılım güncelleme gelmese bile içindeki RAM, işlemci ve GPU 2 yıla kadar da güncel kalacaktır
Senin ICS'den neler çektiğini ben, benim neler çektiğimi sen bilirsin![]()
Atrix kendi fiyat aralığında en iyisi bence
Tegra yı duyunca elim titriyor