Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ya şimdi benim telefon çift çekirdekli olsaydı kesinlikle S1 i önerirdim.gerçi Galaxy S de cm9 ile htc evo 3d yi solluyor ama :D

Onun dışında :) Keşke S2 alabilecek gücüm olsaydı :)

Xperia acro S
piyasaya çıkınca alacağım..
tavsiye ederim...
taiwanda satış fiyatı 600$..burdada 700-800 gibi olabilir..

Ben 1500 TL'den aşağı beklemem bu fiyata satılıyorsa. Burası Türkiye, kazık atmadan vermezler öyle :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

2. ele sıcak bakmıyorum. Garantili bile olsa çizik falan oluyor bu da garantiye girmiyor. İnternette biraz almak istediğim telefonlara baktım aralarındaki fiyat farkı en fazla 150 TL. Sıfır almak daha mantıklı riske girmeye değmez :)

- - - Eklendi - - -

Zamanında dayım N8'i 1000 küsür lira iken 500 TL'ye elden 2. el almıştı. Tabii ekranı ve kapağı çiziklerle dolu. Dayım olacak o kadar diyor :ehe

Türe

Türe

Üye
4s gelecek olsa s2 mi sana satayım derdim abim :) 2 aylık :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

2. ele sıcak bakmıyorum. Garantili bile olsa çizik falan oluyor bu da garantiye girmiyor. İnternette biraz almak istediğim telefonlara baktım aralarındaki fiyat farkı en fazla 150 TL. Sıfır almak daha mantıklı riske girmeye değmez :)

- - - Eklendi - - -

Zamanında dayım N8'i 1000 küsür lira iken 500 TL'ye elden 2. el almıştı. Tabii ekranı ve kapağı çiziklerle dolu. Dayım olacak o kadar diyor :ehe

benim için çizik önemli değil. Telefonun arkasını görseniz intihar edersiniz. Furkan yazdım :gul:

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

enes-1907

enes-1907

Üye

- - - Eklendi - - -

furkan nu yazdıklarımı hiç okumadınmı atrixle aynı özelliklerde daha süper bi telefon
furkan bu telefona bak xperia p tip olarak solaya çok yakın ama daha iyi.özellikleri aşağıdaki resimde (1gb ram çift çekirdek işlemci ve 1080 p video kaydı daha ne olsun)

Uploaded with

bide bu videoyu izle inceleme videosu

lgkg300

lgkg300

Üye
Ayrıntıları yazayım:

Sony Ericsson'un Xperia 2011 ailesine destek vermemesi oldukça üzücü bu yüzden 2011 model Xperia kesinlikle almayacağım. Ben Xperia Sola yanlısıyım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? 1000 TL altı iki telefon beğendim; Xperia Sola ve Motorola Atrix. Siz olsaydınız bu dönemde hangi telefonu alırdınız?

Xperia nin çözünürlüğü konusunda ne kadar başarılı olduğunu pro ile gördünüz tavsiyem Xperia ailesi ile devam etmeniz. tabi ki pro dan üstün bir cihaz beğenmeniz lazım. size tavsiyem

bu telefon yakında çıkacak çok övüyorlar eğer aceleniz yoksa bekleyin

MuhammedAliAKB

Üye
benca sony xperia sola :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Xperia nin çözünürlüğü konusunda ne kadar başarılı olduğunu pro ile gördünüz tavsiyem Xperia ailesi ile devam etmeniz. tabi ki pro dan üstün bir cihaz beğenmeniz lazım. size tavsiyem

bu telefon yakında çıkacak çok övüyorlar eğer aceleniz yoksa bekleyin

TheCower

TheCower

Üye
Ben de bu iki telefon arasında kaldım. Forumda karşılaştırmalar bölümünde objektif bir konum da var ayrıca. Fiyat olarak ikisi de aynı. Senin prona ne yaptığını hepimiz biliyoruz. Motorola atrix için resmi olmayan cm10 yayınladılar. Yakında resmiyete kavuşur. Bir sürü custom rom var. Yani demem o ki geliştiriciler desteğini henüz çekmiş değil bu telefondan. Ben de atrix alacağım. Çift çekirdekli tegra 2 li bir telefon sahibi olmak ve çıkacak çoğu hd oyunu oynayabilmek için yeterli bir telefon en azından bir iki yıl. Demem o ki atrix al, çünkü ben de ondan alacağım. Yalnız kalmak istemiyorum, açıkça söyleyeyim. Aslında yüzlerce atrix kullanıcısı var da maxicep forumda rastlamadım daha önce. Xperia sola da güzel cihaz ancak raminden kaybediyor. Büyük ihtimal fazla bir güncelleme geleceği olmaz. Ama custom rom olarak atrixde şimdi onlarca rom var. Ics gelecek muhtemelen atrixe diğer forumlarda öyle duydum. Ha belki de direkt jb gelir. O zamanki telefonun stabilitesi ve karizmasını sen düşün :)

SensitiveFocus

Üye
pro ya devam et. Sony 2011 serisine 4.1 gelmeyeceğini yalanladı. Yani %80 gelicek gibi.tabi 100 lerce maille uğraşmamak için getirecekler

yakup_281

yakup_281

Üye
aga atrixe ics bile yok iyi telefon ama yazılım da önemli

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Atrix artık düşünüyorum. Yazılım güncelleme gelmese bile içindeki RAM, işlemci ve GPU 2 yıla kadar da güncel kalacaktır :oke:

Sony de varda noluyor :)

Senin ICS'den neler çektiğini ben, benim neler çektiğimi sen bilirsin :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Atrix artık düşünüyorum. Yazılım güncelleme gelmese bile içindeki RAM, işlemci ve GPU 2 yıla kadar da güncel kalacaktır :oke:

Senin ICS'den neler çektiğini ben, benim neler çektiğimi sen bilirsin :ehe

Abim alacağın telefon zaten sgs3 veya One x değilse güncelleme konusunu pek fazla kafaya takmamak gerekiyor bence :) Atrix kendi fiyat aralığında en iyisi bence :) Tegra yı duyunca elim titriyor :P:

Üst Alt