Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
yerinde olsaydım 1500 TL ye süper bi NİKON kamera alırdım bite alo diyebilecek bi telefon :) bnm en fazla önem verdiğim konu kamera c6-01 süper kamerası var ama kesmedi benbi :) ilerde rof kamera alcam telefonda önemli değil :) Alo dedimmi tamamdır :)

Motorola Atrix. guzel telefon.

Türe

Türe

Üye
Konuya donek :koş: Abim bana kalırsa Atrix iyi gibi ama Sola da fena değil :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
içimden Atrix geçiyor ama ben olsam o fiyatlardaki en yüksek özellikli ayrıca custom rom yüklenebilen telefon alırdım.ileride başın ağırabilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yerinde olsaydım 1500 TL ye süper bi NİKON kamera alırdım bite alo diyebilecek bi telefon :) bnm en fazla önem verdiğim konu kamera c6-01 süper kamerası var ama kesmedi benbi :) ilerde rof kamera alcam telefonda önemli değil :) Alo dedimmi tamamdır :)

Motorola Atrix. guzel telefon.
NİKON Kamera + 3310 = Nerde HD Oyunlar? Üstelik bütçemin dışında :kop2:

içimden Atrix geçiyor ama ben olsam o fiyatlardaki en yüksek özellikli ayrıca custom rom yüklenebilen telefon alırdım.ileride başın ağırabilir.

Peki sen kullanıcısı/desteği çok olan en iyi telefon olarak ne önerirsin?

codblackops2

codblackops2

Üye
Neden Samsung Düşünmüyorsun? :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

NİKON Kamera + 3310 = Nerde HD Oyunlar? Üstelik bütçemin dışında :kop2:

Peki sen kullanıcısı/desteği çok olan en iyi telefon olarak ne önerirsin?
ya şimdi benim telefon çift çekirdekli olsaydı kesinlikle S1 i önerirdim.gerçi Galaxy S de cm9 ile htc evo 3d yi solluyor ama :D

Türe

Türe

Üye

XPERIA S de öyle ama ele alınca göründüğü gibi güzel değil maalesef.

hayır ben tasarıma güzel demedim değişik yani hoş değil ama cihaz içeriği iyi anlamında sadece ayrıntılı yazmamışım

kadikoy

kadikoy

Üye
Xperia acro S
piyasaya çıkınca alacağım..
tavsiye ederim...
taiwanda satış fiyatı 600$..burdada 700-800 gibi olabilir..

Üst Alt