Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?
Ayrıntıları yazayım:

Ben Xperia Sola yanlısıyım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? 1000 TL altı iki telefon beğendim; Xperia Sola ve Motorola Atrix. Siz olsaydınız bu dönemde hangi telefonu alırdınız?

PriZm

PriZm

Üye
ben olsam atrix derdim.ama onunda bootloaderı tamamen kapalı diye biliyorum yani custom rom yoktu onun için yanlış hatırlamıyorsam.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
bi nokia 603 al keyfine bak bence :D bu arada cfw falan çıkarda sevinelim :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
motorola atrix daha iyi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben Atrix derim Furkan abim.Android alacağın için Ram sıkıntıya girmesin.Sola da 512 mb ram var iken Atrix de 1 gb.Sanırım 16 gb de dahili hafızası var.Ayrıca ekranı sola ya göre 0.3 inç daha büyük..Atrix de 1080p videolar çekebilirsin ;) Sola da 720p..Ben kesinlikle Atrix öneririm :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende motorola atrix alcaktım ama babam interneten almam diyince vatanbilgisayara gittik atrix yoktu. Xperia pro aldım ama atrix iyi telefondur :oke:

lolaman

lolaman

Üye
Motorola atrix derim ama teması benim hoşuma gitmiyo pek.

random1

random1

Üye
Ayrıntıları yazayım:

Sony Ericsson'un Xperia 2011 ailesine destek vermemesi oldukça üzücü bu yüzden 2011 model Xperia kesinlikle almayacağım. Ben Xperia Sola yanlısıyım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? 1000 TL altı iki telefon beğendim; Xperia Sola ve Motorola Atrix. Siz olsaydınız bu dönemde hangi telefonu alırdınız?

donanım açısından atrix öneririm. ama 1 yıl önce ürettiği cihaza neden destek vermiyor anlamadım?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kendi telefon tecrubemden yararlanarak soyliyim. Hangi telefon daha cok satiyorsa ondan al. Bak mesela ben i9000 yerine i9003 aldigim icin cok pismanim. İ9000 kullanicilari o kadar cok ki .. haliyle gelistiricisi de cok.

Androidli telefon alacaksan markaya falan bakma. Hiz stabilite istiyorsan, cihazindan max. Performans elde etmek istiyorsan butcene gore hangi telefonun kullanicisi daha fazlaysa ondan al...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
PriZm

PriZm

Üye
Kendi telefon tecrubemden yararlanarak soyliyim. Hangi telefon daha cok satiyorsa ondan al. Bak mesela ben i9000 yerine i9003 aldigim icin cok pismanim. İ9000 kullanicilari o kadar cok ki .. haliyle gelistiricisi de cok.

Androidli telefon alacaksan markaya falan bakma. Hiz stabilite istiyorsan, cihazindan max. Performans elde etmek istiyorsan butcene gore hangi telefonun kullanicisi daha fazlaysa ondan al...
:good:

- - - Eklendi - - -

Sony bu aralar her gün telefon çıkartmakla meşgul.

Sony? Motorola olmasın? :D

enes-1907

enes-1907

Üye
furkan bu telefona bak xperia p tip olarak solaya çok yakın ama daha iyi.özellikleri aşağıdaki resimde (1gb ram çift çekirdek işlemci ve 1080 p video kaydı daha ne olsun)

Uploaded with

bide bu videoyu izle inceleme videosu

PriZm

PriZm

Üye
donanım açısından atrix öneririm. ama 1 yıl önce ürettiği cihaza neden destek vermiyor anlamadım?

Ali ve Fatih, Cengiz neden abi destek vermiyor derken Sony'yi kastediyor.

- - - Eklendi - - -

hayır Sony.
Atrix'e de destek çoktan kesildi.bağı burdan kurmuştum:hmmm

- - - Eklendi - - -

:rica: o smileyı bana karşı kullanma lütfen :)
aynen nedense bende sevmiyorum:hmmm

sözüm sana değil Fatih | o smiley sanki bir "hava" çağdıştırıyor:hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Üst Alt