Xperia Play Bu Fiyata Alayimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Play Bu Fiyata Alayimmi ?
Arkadaşlar Fiziksel Yıpranmaları Olan N8'ime Karşılık 300 Tl de Eklediğimde Xperia Play 2. El Veriyorlar, Sizce Mantıklımıdır Alayimmi ? Telefonun Takassız Fiyatı 800 Tl, Play Kullanıp Memnun Olanlar Varmı ? Özxelliklede Kamerası Ve İşlevselliği Nasıl ?

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
*** gibi

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bana sorarsan hiç değiştirme onun yerine 800 tl ye daha güzel telefonlar bulabilirsin diye düşünüyorum

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
N8 i çok ucuza alıyorlar o yüzden bununla değiştirmeyi düşünüyorum, play in android deki son durumu nedir acaba? Safhak neyi bk gibi ?

serif55

serif55

Üye
xperia play in androiddeki son sürümü 2.3.4 arkadaşım, ayrıca android 4.0 güncellemesini alacak olan ilk telefonlardan birisi, b.. gibi diyen arkadaş kullanmışmı acaba da konuşuyor merak ettim.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Peki Kamerası Hakkında Bir Bİlgisi Olan Varmı ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş o zaman değiştirmek için o fiyata başka telefon bulmanı öneririm. telefona lafım yok ama bana kaba geliyo eğer sana kaba gelmediyse alabilirsin gayet güzel özellikleri var

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Banada Kaba Geldi Ama Telefoncu Yakınımda Olduğu İçin Oradan Almayı Düşünüyorum. Ben Pendikteyim, Kadıköyde 850 ye Optimus 2X var Üstüne 400 İstiyorlar Ama Bir Sorunu Çıkarsa Geri Götüremem Uzak Düşüyor, Birde Biraz Pahalı Oluyor. Yoksa Optimus 2X Almak Varken Neye Play Alayim :)

enaa_881

enaa_881

Üye
valla kardeş senin yerinde olsam opt 2X alırdım o zaman yani daha iyi bi telefon sonuçta yaklaşık aynı fiyata
bide kamerayı sormuşsun heralde iyiydir sonynin kameraları genelde iyi oluyo

Emre-45

Emre-45

Üye
Kardes koy uste 400 git i4 al. Veya 150 civari koy 3gs al butun oyunlari uygulamalari kullan

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
İ4 İçin 1 Milyar Koymalıyım Üstüne Beni Aşar O :D 3gs de düşündüm ama Android deki İmkanlar Yok iOs'da Ve Kamerası Kötü

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
İ4 İçin 1 Milyar Koymalıyım Üstüne Beni Aşar O :D 3gs de düşündüm ama Android deki İmkanlar Yok iOs'da Ve Kamerası Kötü
ios çok tercih ediliyo çünkü bütün geliştiriciler ios için uygulama yapıyor ama yazılım ve donanım açısından android tercihimdir

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
iOS Çok Daha Özel Bir Sistem Ama Ben iOS da Sıkışır Kalırım Çok Fazla Kullanılabilirliği Yok Bence Bunu İ4 Ve 3Gs Kullanmış Bİrisi Olarak Söylüyorum yapılabilecekler Sınırlı Ama Android'de Yazılım Tarafından Yapılabilecekler çoook Fazzla. Uygulama Sayısı İse Yine İyi Androidin.

serif55

serif55

Üye
Eğer optimus 2x alabilme imkanın varsa kaçırma bile :) play iyi güzel telefonda 2x in yanına yaklaşamaz kardeşim.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Yani ama güvenemiyorum o da var

serif55

serif55

Üye
Telefon garantisizse fln hiç girme o zaman dostum boşver başına dert alma boşu boşuna playden memnun kalıcaksın eminim ;) bendede arc s var hıç sıkıntım olmadı bu güne kadar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Çok kaba geldi ama sanki :S

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bide xperia play için ayrı çözünürlükte oyunlar var

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Black İçinde 250 istiyorlar, Artık Almak İstiyorum Şunlardan Bir Tanesini Ya :D Optimus Black Sanki Daha Mantıklı Geldi ?

enaa_881

enaa_881

Üye
opt black daha iyidir bence xperia play den onuda alabilirsin

Üst Alt