xperia p siyah telefonuma 4.1.2 güncellemesi gelmedi yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

muhodo

muhodo

Üye
    Konu Sahibi
xperia p siyah telefonuma 4.1.2 güncellemesi gelmedi yardım edin
ablama ve bir arkadaşıma yükledik 3 ümüzdede xperia p var ama ben ve başka bir arkadaşım siyah versiyonunu kullanıyoruz ve bize daha güncelleme gelmedi bu işin kerameti nedir seus veya pc comminications yada kendi update center uygulaması görmüyor ama ablam güncellemeyi alınca ben öyle kalakaldım ve yeni özlellikler ağzımı sulandırıyor ne olur yardım edin root çekmek yada beta versiyonunu kullanmak istemiyorum ben hakkım olan güncellememi istiyorum ve nasıl alacağımı bilemiyorum ve evet topluca 4 tane xperia p aldık 2 siyah 2 gri grilere güncelleme geldi ama siyahlarda tık yok.....:(

m.casmaz

Üye
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.benimde telefon Xperia p (siyah) ve bende hala güncelleme bekliyorum.

muhammeddoruk

Üye
Arkadaşım telefonunun İME numarasını sorgulat. Eğer benimki gibi Birleşik Arap Emirlikleri için hazırlanmışsa işin zor. Operatör ve konuma göre bu güncelleme işi uzun sürebiliyormuş. Haberin olsun. Ben şimdi Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisine bir mail atacağım. Bilgilendirme geldiğinde inşallah yazarım buraya.

INAG2

Üye
Selamlar bendede xperıa p sıyah var ayın18 ı olmasına ragmen henuz guncelleme gelmedı sızde bısey varmı?

memilyo1

Üye
dağıtım başladığında okumuştum tüm dünyaya dağıtılması mayıs sonunu bulacak diyordu. mayıs sonunda da gelmezse ben kendim flashlamayı düşünüyorum

ozkan74

Üye
7 Haziran 2013 xperia p telefonuma hala jellybean gelmedi arkadaşlar var mı aynı sorunu yaşayan hala

captan_584

Üye
7 Haziran 2013 xperia p telefonuma hala jellybean gelmedi arkadaşlar var mı aynı sorunu yaşayan hala

Aynı sorun bendede var arkadaşım bende bekliyorumda uzun bir süre bekleyecez gibi.

gggörkemmkk

Üye
Imeı nin Birleşik arap emirliklerine ait olup olmadığını nasıl anlayabiliriz??

m.casmaz

Üye
Arkadaşlar benim güncelleme halen gelmedi. Sony Xperia müşteri hizmetlerini (0212 473 7777) aradım. Telefonumun B.A.Emirliklerine ait olduğunu söyledi ve şok oldum. Güvenilir bir internet sitesinden almıştım.Güncellemeye gelince ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi...

neksushot

Üye
Sakın jely bean yüklemeyin arkadaşlar ilk sorun dosyalarım içreriği değişio yani bastığınızda 2 seçenek çıkıo birde stabil hiç yok geçişlerde kasıo yemin ediyorum gerçekten bende downgrade yapcam cihazı

m.casmaz

Üye
Merhaba arkadaşlar. Güncellemem gelmiş.Güncellemeyi Pc ye bağlamadan görmüyor. Yorumum: SÜPERRRR ötesi oldu telefonum. İnş. Sizinde biran önce gelir. Byy

frostxxx07

Üye
Merhaba arkadaşlar. Güncellemem gelmiş.Güncellemeyi Pc ye bağlamadan görmüyor. Yorumum: SÜPERRRR ötesi oldu telefonum. İnş. Sizinde biran önce gelir. Byy
telefonu pcye bagladıktan sonra güncelleyince normal olarak güncellendimi telin yoksa özel bişey yaptınmı benim telefonda birleşik arap emirliklerinden çıktı

m.casmaz

Üye
Merhaba, özel birşey yapmana gerek yok yalnızca sony nin proğramının yüklü olması yeterli. O seni yönlendiriyor.byyMerhaba arkadaşlar, xperia p sini 4.1.2 ye güncelledikten sonra telefonlarında yaşadıkları sorunları ( varsa) yazabilirler mi? Ben bazı sorunlar yaşıyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba, özel birşey yapmana gerek yok yalnızca sony nin proğramının yüklü olması yeterli. O seni yönlendiriyor.byyMerhaba arkadaşlar, xperia p sini 4.1.2 ye güncelledikten sonra telefonlarında yaşadıkları sorunları ( varsa) yazabilirler mi? Ben bazı sorunlar yaşıyorum.

Ne gibi sorunlar yaşıyorsun, yaz buraya, çaresini biliyorsak yardımcı olmaya çalışalım.

DqKaNn

DqKaNn

Üye
Galaxy s3 chazima root yaptim hic bir problem yok fakat telefonum guncelleme bulamiyor suan 4.1.2 yuklu ve ne zaman guncelleme denetlesem cihaziniz modifiye edildi guncelleme yoktur yazili mesaj çıkıyor yardimci olursaniz sevinirim.

Invoke

Invoke

Üye
Galaxy s3 chazima root yaptim hic bir problem yok fakat telefonum guncelleme bulamiyor suan 4.1.2 yuklu ve ne zaman guncelleme denetlesem cihaziniz modifiye edildi guncelleme yoktur yazili mesaj çıkıyor yardimci olursaniz sevinirim.

4.1.2den sonra başka güncelleme yok zaten.

DqKaNn

DqKaNn

Üye
Tesekkur ederim bilgilendirmen için. Askerdeyim şuan pek bilgim yok son guncellemelerden :D

m.casmaz

Üye
Ne gibi sorunlar yaşıyorsun, yaz buraya, çaresini biliyorsak yardımcı olmaya çalışalım.
Sorunum çok fazla değil aslında ama beni çok zor durumda bırakıyor.
1.Telefon uygulaması çok yavaş çalışıyor. Yani aramaya girdiğimde geç açılıyor ve arama kaydı yavaş hareket ediyor.
2.Telefonuma arama geldiğinde telefonun zil sesi geç çalıyor. Ama titreşim çalışıyor. Ancak kapatıp açınca normale dönüyor.
3.Gelen aramayı cevaplıyorum ama telefon 1-2 saniye sesi kısılarak çalmaya devam ediyor.
4.Aramayı kapattıktan sonra telefon arama ekranını geç kapatıyor.

Invoke

Invoke

Üye
İçlerinden bir tek telefon uygulamasının geç açılması normal :/PC comp. ile 'onar' seçeneğini denediniz mi?
Tesekkur ederim bilgilendirmen için. Askerdeyim şuan pek bilgim yok son guncellemelerden :D

Rica ederim, hayırlı tezkereler...

m.casmaz

Üye
İçlerinden bir tek telefon uygulamasının geç açılması normal :/PC comp. ile 'onar' seçeneğini denediniz mi?
Denedim yine aynı. Telefon uygulamasının geç açılmasına çözüm olarak alternatif uygulama ( ex dialer) kullanıyorum. Ama geç çalması ve açılışta takılması deli ediyor. Birde kamerayı ilk açarken karıncalanma oluyor. Bunların hepsi güncellediğimden bugüne var. Sony i aradım ve hepsini anlattım.

Üst Alt