Xperia p Rom desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Xperia p Rom desteği
arkadaşlar xperia p almaya karar verdim fakat rom desteği iymi kötümü pek bi bilgim yok ve rom desteğinin bana ne gibi artıları olur bunları benimle paylaşırsanız sevinirim :) :) :)

Kerim.

Kerim.

Üye
firma kendisi orjinal güncelleme vermese bile dıstan rom denilen şeyleri telefonuna kuruyosun.güncellemiş oluyo diyim.mesela benim wonder'a 4.0 ics güncellemesi gelmedi ama ben dıstan 4.0 ics veya 4.1 yükleyebiliyorum.bu yani.ama benim telefonun rom destegi kötü olsaydı ben 2.3te kalırdım.4.0 veya 4.1 yükleyemezdim

ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
hmm önemli bir şey ozaman yani ilerisi için telefona güncelleme gelmesse böle birşey yapmak zorunda kalabilrz rom bakımından tavsiye edermisniz xperia p yi ve romları nerede bulabilceğim hakkında bilgi verirmisin

Kerim.

Kerim.

Üye
xperia p için daha rom olduğunu sanmıyorum ama emin değilim.xda sitesinden kontrol edebilirsin.telefonu seçip android development bölümüne gireceksin.

ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kerim kardeşim galiba var ıcs romları xperia p sola u falan yazıyor çok teşekkür ederim yardımın için

Kerim.

Kerim.

Üye
teşekkürler kerim kardeşim galiba var ıcs romları xperia p sola u falan yazıyor çok teşekkür ederim yardımın için
Xperia p icin orjinal 4.0 var ama mesela ilerde android5.0 gelecegini hic sanmiyorum.bu arada:tşk:

ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
android 5.0 xperia p ye gelmesse ben onu romla yapabilme imkanım var mı?

Kerim.

Kerim.

Üye
İste rom destegi varsa yaparsin.yoksa :no:bu yuzden rom destegi cok onemli

ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
tamm saol kardeşim yardımların için :)

Kerim.

Kerim.

Üye
:rica:

muharrem48

Üye
Arkadaşlar rom ne demek ? Bende xperia p almayı düşünüyorum da bana artılarını ve eksilerini söylermişıniz

gölgee_65

gölgee_65

Üye
evet arkadaşlar rom ne demek? ne artısı oluyor bize? benim xperia arc s'in rom desteği var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt