Xperia Neo V & Xperia Play

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V & Xperia Play
Neo V ile Play arasında kaldım.

Bi değerlendirme yaparsanız sevinirim.

ikiside güzel play fiyatı ne kadar acaba?

fullwar

Üye
Xperia Play daha büyük ekranı var, kayan kapak (gamepad ve touchpad), stereo hoparlör var fakat rami daha düşük (380mb) ve daha ağır. Neo V ise ram avantajı var, daha küçük ve daha hafif bir telefon. Aslında çok fazla oyun oynamıyorsan Neo daha iyi. Fakat oyun oynuyorsan kayan gamepadi için bile Play alınır.

ya şu playı nette nerden alabiliriz?

61semih

Üye
1000tl verdıgın telefonda o ram cok az sırf ramden dolayı vazgecılır bu play modelınden.kaldıkı baya agır ve kalın sanırım
neo v daha ıyı bence.

Oyun gerçek anlamda önemliyse senin için play doğru tercih olur.

Masha

Üye
Xperia Neo'nun hoparlörü kötü ve hafıza kartı pil yuvasının altında buda eksi yönü.
Bence iyice araştır 1000 Lira ya daha iyi telefonlar da alabilirsin..

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Neo dan bahsetmiyoruz ki peria neo v den bahsediyoruz.

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin sitesinde Play'in rami 512 diyor. Bir yanlışlık mı var.

Kefelon

Üye
play daha güzel elimde olsa galaxy slmi satar alırım

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu düşünüyorum. İkisininde rami aynı değil mi?

bu sitede büyük olasılıkla telefon yeni geldiği için yanlış bilgiler var xperia play de 512 mb rame sahiptir ve oyun telefonu olduğu için raminin daha fazlasını uygulamalar için kullanılır bu nedenle performans açısından çok daha iyidir xperia playin dezavantajları şunlardır:
telefon çoğu telefona göre daha ağır ve kalındır
konsolla oynanan çok az (400 kadar)oyun vardır ama sürekli arttığı için bu dezavantaj geçicidir
sony onun için oyun performansını düşürüyo gerekçesiye android 4.0'ı ona yüklemeyecek
kapak kaydırmalı olduğu için bozulma olasılığı varmış ama tam emin değilim

ama ben xperia play alırdım 1000 liralık en iyi telefondur ama eğer 500 lira daha koyabilirsen xperia s al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...