Haber Sony'nin yeni akıllısı Xperia X Premium dünyada ilk olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony'nin yeni akıllısı Xperia X Premium dünyada ilk olabilir
Sony akıllı telefon pazarında mücadele eden en önemli üreticilerden ve Japonya kökenli firma Xperia çatısı altında sunduğu modellerle büyük ilgi görürken, son olarak Şubat ayında MWC 2016'da Xperia X ailesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.



Sony'nin yeni Xperia X ailesinin tümü 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Bu cihazlara bakacak olursak eğer, en düşük model Xperia XA olurken, daha sonra Xperia X gelirken, en üst model ise Xperia X Performance olmakta.

Geçtiğimiz sene Ekim ayında ise firma Xperia Z5 ailesini sunmuştu. Bu seri içerisinde yer alan modellerden Sony Xperia Z5 Premium ise diğerlerinin arasında sıyrılırken, 4K çözünürlüğünde dokunmatik ekranı ile de dünyada bir ilk olarak adından söz ettirdi.

Sony'nin yeni Xperia X ailesine yeni bir model ekleyeceği yönünde bilgiler geliyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan ve yakın gelecekte sunulacağı iddia edilen akıllı telefon Sony Xperia X Premium adı ile pazarda yerini alabilir.

http://www.maxicep.com/sony-xperia-x-akillisinin-kamerasi-icin-yeni-bir-tanitim-videosu-sundu
Söylentilere göre Sony'nin yeni Xperia X Premium akıllı telefonu ekranı ile dünyada ilk olabilir. Bu akıllı telefonun HDR ekran ile geleceği ifade edilmekte. Şu anda tüm üst seviye akıllı telefonlar 16.8 milyon renk derinliği ile gelirken, Sony Xperia Premium'un ekranı ise 1.07 milyar renk derinliği ile tüm dengeleri alt üst edebilir.

Akıllı telefonun ekranının 120Hz tazeleme oranı sunacağı kaydediliyor ve 2000:1 kontrast oranı ile gelecek. Ayrıca akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 3GB sistem belleği, USB Type-C bağlantısı ile geleceği de ifade edilmekte.
Sony'nin yeni akıllısı Xperia X Premium dünyada ilk olabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, BLasTeaR, Murat Alper ve 1 kişi daha


Luck Star

Luck Star

Üye
4k ekran diyorlar 1080p çözünürlükte çalışıyor neymiş efenim sürekli 4k'da çalışsa pil dayanmazmış. Tanıtırken 4k demeyi biliyordun ama paşa paşa ? Sony tarafından çıkacak yeniliklere iyi gözle bakmıyorum artık. Kamera sensörlerini çok severdim özellikle IMX260 ancak çok fazla noise var. ISOCELL sensörler karşısında ne yapacak bakalım.
(Gerçi şuan ikisi de karşılaştırıldığında ISOCELL bariz önde ancak gelecek yeni sensörler için demek istedim...)
 
0MG90

0MG90

Üye
İlk 4k erkan ve ilk HDR ekran bastır Sony :yuru
 
Rygebin

Rygebin

Üye
Kamera işini bir türlü beceremeyen ama başarılı seviyede sensor üretimi yapıp satan bir Sony'den güzel adımlar bekliyoruz.
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan ve Luck Star
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Sony firması çalışıyor hakikaten , sürekli yenilik çıkartıyorlar. Acaba bu telefonun fiyatı ne kadar olacak? Bence kameraları da güzel , lens ve mercek bakımından üstüne tanımam . Zamanında cyber-shotlu telefonlar (k790i,k800i vs) kadar olmasa da.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
sensör işinde firma diğer firmalara sensör satabilmek için kendi cihazlarında yazılımı iyi yapmıyor yoksa z serisinde iyi yazılım olsa şuan dünyanın en iyi fotoğraf çeken cihazları her zaman sony z serisi olurdu diğer firmaların anlamı kalmazdı :hmmm donanımda sıkıntı yok sıkıntı yazılımda ve düzeltmiyorlar
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
furyzer0

furyzer0

Üye
@Buğra dediğin çok mantıksız asıl iyi çekse herkes sony lens tercih eder başka markalarda da

Sent from mtalk using lumia 950
 
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekran konusunda kullanım açısından yenilikler gelebilir yani flexible katlanabilir vs.ama kalite anlamında zaten zirvelerde olduğumuzu düşünüyorum.Gözün çözebildiği tavan kalitelerdeyiz.

Berbat soluk ekranı 4K 4K diye bangır bangır anlatan Sony aynı ekranı HDR diye de anlatır.G2 ekranını bile Z5'e değişmem bırak 4ü 5i.Mevcudu düzeltsin yenilikleri düşünmek Sony'in harcı değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye


SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt