Xperia neo v şarj dayanmıyor root. gerekiyor yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v şarj dayanmıyor root. gerekiyor yardım !
Arkadaşlar elimde. Xperia neo v var android 4 e güncelleme yaptım pek bir sorun yok ama şarj dayanmıyor . Telefonu 0 aldim 1.buçuk aylık 1.günü geçtiği olmuyor hiç hele internete girersem 5 saat civarı gidiyor 1500 mah lik batarya var. Ne kadar çabuk boşalıyor anlamadım gitti benim bildiğim batarya ısınır bunda üst taraf ısınıyor 40 45 derece yi buluyor işlemci bunun için root yapıp işlemci yi biraz aşağı çekmeyi düşünüyorum root yapmama yardımcı olacak arkadaş varmı . . . Daha şarj dan çekeli 1saat oldu %80 e indi nasıl birşey anlamış değilim hevesle aldığım telefondan soğutuyor kendini :-/

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
root dan anlayan bir allahın kulu yokmu :(

klongs

klongs

Üye
romda uyumsuzluk var tele format at sarj duzelir

bursa1616

bursa1616

Üye
önce bi fabrika ayarı denemelisin

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
denedim hepsini olmadı arkadaşlar root şart sabah şarj dan çektim beklemede %10 şarj yemiş

legolas29

legolas29

Üye
denedim hepsini olmadı arkadaşlar root şart sabah şarj dan çektim beklemede %10 şarj yemiş
Android telefonların özelliği şarj çok iyi dayanmaz ama aynı telefondan abimde var 1 hafta bekliyor şatj yarıya yada %30 a iniyor.Oyun oynarken bile o kadar fazla gitmiyor szin telefonda arıza olmasın? Root gerektirmez bence ...BOş yere rootlamayın telefonu garantiye yollayın bi.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alali 1 ay oldu . şimdi garantiye t 2 3 haftadan aşağı gelmez. of ya nokia dan sony e geçtim şarj sorunu beni bitiriyor . internette 4 5 saat dayanmıyor . senin dedigin telefon xperia neo v mi arkadasim

klongs

klongs

Üye
format at

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
denedim :( ... yokmu başka bir fikri olan 1.bucuk ayda batarya ölüyorsa ne yapalım biz bu telefonları ... sarj dan çektm %10 yedi 3 saatte .. hiç ellemedğm halde.

Dlyr

Dlyr

Üye
aynı dert beldede var. benim telefon Xperia neo sony ericsson müşteri hizmetlerini aradım türkiye tarafını. 4.0.4 sonra batarya koruma yamasi yayınladı dediler ama daha ben bakmadım. yani güncellemedim.

cukuleaks

Üye
Sarji duzeltmek istiyorsan oc felan yapmicaksin. Rom yuklryecen. Cyanogenmod yuklemen iyi olur...bu arada islemcinide yukselt.suan dersteyim uzun anlatamiyorum ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arada bir arka plandaki uygulamaları kapatmakta işe yarayabilir.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
4.04 hiç kasmiyor mu?
2.3.6 da bu problem var mıydı

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
3gyi ihtiyacın olduğu zaman aç arkaplan verisini kapat önceden bendede öyleydi düzeldi.

Dlyr

Dlyr

Üye
rom nasıl yüklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...