Xperıa Neo V ıle ılgılı bı kac sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
iphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.

Nasıl içi boş yahu
2çekirdeğiyle 4 çekirdekli s3'e kafa tutuyor

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Temız neo v bulamıyorum pıyasada.Hep ekranları cızık dolu.Ama 600 lıra cıvarında dolu galaxys var.buyuk ıhtımal galaxy s alıcam

O-Xan

O-Xan

Üye
Temız neo v bulamıyorum pıyasada.Hep ekranları cızık dolu.Ama 600 lıra cıvarında dolu galaxys var.buyuk ıhtımal galaxy s alıcam

Aynen telefoncular nedense Sony Ericsson almıyor. Bende yakında S alacağım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
1- Konuşma özelliği olmasa bile Skype ile olur
2- Neo 8 mp iken Neo V 5 mp
3- Ben sıfır almalısın derim çünkü 650 TL ye Galaxy S bulabilirsin.Galaxy S i de biliyoruz ;)

- - - Eklendi - - -

iphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.
Yapma kardeşim ya ben şimdi buraya 2 sayfa yazıda yazsam boş :züü:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
IOS'un içine boş diyen arkadaş Android'in içini neyle dolduruyor acep...

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
IOS'un içine boş diyen arkadaş Android'in içini neyle dolduruyor acep...

App storeda cıkan urunler daha sonra androınd markete gelıyo.Babamda s2 var ordan bılıyorum.Aklım ıphone 3gde ama kamerası dusuk dıye alasım gelmıyor.Onun yerıne neo v galaxy s arasında kaldım:)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
App storeda cıkan urunler daha sonra androınd markete gelıyo.Babamda s2 var ordan bılıyorum.Aklım ıphone 3gde ama kamerası dusuk dıye alasım gelmıyor.Onun yerıne neo v galaxy s arasında kaldım:)
İkisi arasında isen tabii ki Galaxy S

lolaman

lolaman

Üye
Babandan al s2yi veri ona neo v yi :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Her oyun değil bir çok şirket sadece Apple için oyun, uygulama geliştiriyor ama bunlar arasından seçeceksen bende Galaxy S öneririm kardeşim Galaxy S+ kullanıyor gayet memnun galaxy S'ten'de memnun kalacaksındır.

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Internette önerdığınız ıstanbul ıcı elden teslım alabılecegım temız galazxy s varmı.

- - - Eklendi - - -

Babandan al s2yi veri ona neo v yi :D

3aydır yapmadıgımı bırakmadım vermıyo.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Sar değerini göz önünde bulundur derim 1.65w/kg uzun kullanımda fazla zarar verebilecek bir rakam. Bu telefonu alacaktım istiyordum sırf sar değeri yüzünden vazgeçtim eski telefonumun 1.50 civarındaydı gerçekten çok etkisi oluyordu baş ağrısından tut yorgunluğa kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt