Xperıa Neo V ıle ılgılı bı kac sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Xperıa Neo V ıle ılgılı bı kac sorum var
2 gundur bu telefonu arastıryorum ınternette.Kafama takılan bı kac soru ısaretı var.Yardımlarınızla cozucem ınsallah :)

1-Yorumda telefonun on yzunde kamera olmasına ragmen goruntulu gorusme yapılamadıgı yazıyo dogrumudur?

2-Neo
modelı ıle Neo V modelının farkları nelerdır hangısı daha ıyıdır.?

3-2.el alıcagım ıcın butcem 650 lıra.bu paraya bu telefondan daha ıyı telefon varmı? (Telefonu oyun,mesajlasma,fotograf cekme,şarkı dınleme,ınternet kısacası her yonuyle kullanıyorum)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
neo da 8 mp kamera var ama neo v de 5 mp kamera var bunun harıcınde bir fark yok bırde neo nun kualklıgı daha iyi !

goruntulu gorusme sanırım yapılmıyor skype gibi programlarla goruntulu gorusme yapılabılır

tercıh senın :good:

HasimSahin

HasimSahin

Üye
2. El alacağına Sıfır Wawe 3 al ;)

lolaman

lolaman

Üye
neoda 8mp + olarak Exmor R var neo v de yok maalesef.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2 gundur bu telefonu arastıryorum ınternette.Kafama takılan bı kac soru ısaretı var.Yardımlarınızla cozucem ınsallah :)

1-Yorumda telefonun on yzunde kamera olmasına ragmen goruntulu gorusme yapılamadıgı yazıyo dogrumudur?

2-Neo
modelı ıle Neo V modelının farkları nelerdır hangısı daha ıyıdır.?

3-2.el alıcagım ıcın butcem 650 lıra.bu paraya bu telefondan daha ıyı telefon varmı? (Telefonu oyun,mesajlasma,fotograf cekme,şarkı dınleme,ınternet kısacası her yonuyle kullanıyorum)

bir ve iki cevaplanmış. 3e bakalım

sıfır alacaksan Neo V en iyisi.
Temiz bi ikinci el bulursan bence Galaxy S daha iyi olur. En önemli nedeni bol bol Custom ROM var. JellyBean falan kafan rahat olur :D

HasimSahin

HasimSahin

Üye
yaw bada kullanmıyormu wawe3 sonra napcak ne ındırıcek ne kullanıcak android daha ıyı olur marketı genıs

Marketi yükleyecek değilsin. Virüslü programlarda dolanacaktır. Riskli Android :) ve almışken 4.1 al madem.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Marketi yükleyecek değilsin. Virüslü programlarda dolanacaktır. Riskli Android :) ve almışken 4.1 al madem.

Bada'nın marketi gerçekten çok kötü. Opera mobil bile yok. 1 hafta kadar kullandım ve bıraktım

HasimSahin

HasimSahin

Üye

Bada'nın marketi gerçekten çok kötü. Opera mobil bile yok. 1 hafta kadar kullandım ve bıraktım

Öyle ama daha stabil ve sade. Androidi hissetmek istiyorsan yaklaşık 800-1000 tl yi gözden çıkarmalısın. 2.3 ile düşük GHZ ile tadını alamazsın dostum. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Öyle ama daha stabil ve sade. Androidi hissetmek istiyorsan yaklaşık 800-1000 tl yi gözden çıkarmalısın. 2.3 ile düşük GHZ ile tadını alamazsın dostum. :)

Wave 3 de o civarlarda. Ayrıca 2.3 gayet güzel.

HasimSahin

HasimSahin

Üye
iphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.

fikrine saygılıyım ama bence öyle değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt