Tahmasp
Üye
Xperia Neo V Arıza Yardım
Arkadaşlar internette biraz araştırma yaptım ve böyle bi arıza ile karşılaşan var mı yok mu bulamadım.Arıza telefonun açma-kapama tuşu takılı kalıyor.Yani bataryayı çıkartıp taktığım da kendiliğinden açılıyor ve açıldıktn sonra sürekli ekran yanıp sönüyor telefonu kapat uçak modu sessiz mod pencere çıkıyor.Yani sürekli böyle devam ediyor.Bu arızadan doolayı 2 kere garantiye verdim ve uğraşmadıklarını anladım.sürekli telefonu 2.3.4 e düşüüp(bunu ilk arızaya verdiğimde yaptılar.2. verdiğimde 2.3.4 te kullandm) hafıza karıtını tamamen biçimlendirip öyle takın.Telefona zarar vericek programlar yüklemekten kaçının falan filan boş muhabbetyani.
Not: telefonu bugün servisten aldım.Hiçbir uygulamayüklemedim.Sim kartı takıp,telefonu sehpaya koydum ve arızayı tekrarladı.
2. sorumda şu ;
Teleservis'ten memnun musunuz?
Aynı konuyu sony ericsson bölümünde açtım.İlk olarak orda açtım silmeyi bulamadım o konu kapatabilir misiniz?
Not2: Sorun sim kartta değildir.Sim kartsız kullanımda da sorun terarlıyor.
Not: telefonu bugün servisten aldım.Hiçbir uygulamayüklemedim.Sim kartı takıp,telefonu sehpaya koydum ve arızayı tekrarladı.
2. sorumda şu ;
Teleservis'ten memnun musunuz?
Aynı konuyu sony ericsson bölümünde açtım.İlk olarak orda açtım silmeyi bulamadım o konu kapatabilir misiniz?
Not2: Sorun sim kartta değildir.Sim kartsız kullanımda da sorun terarlıyor.