Ya ben sadece Optimus Black mı Neo V mi ona karar veremedim yoksa gider alırım![]()
Ya ben sadece Optimus Black mı Neo V mi ona karar veremedim yoksa gider alırım![]()
tabiki xperia neo v donanım ve özellik olarak daha üstün.

Xperia Neo V nin işlemci hızı 1Ghz değil mi yanlışlık olmasın ?
böyük indirimi yakalyıpta...kamerası çok tatmin edici değil..kamera dışında tüm özellikleri harika.telefon ile gelen kulaklığı çok yadırgamışlar diğer forumlarda mesela.bence bir iphone kadar iyi...android markette equalizer adlı programla harika sonuçlar veriyor...kişisel temalar desen zaten süper.şarjı bana 1 gün dayanıyor...ama iş gelişi ve iş dönüşü yarımşar saat oyun oynuorum.yol boyunca müzik dinliyorum.yol 2 saat sürüyor
gidiş geliş.bazen maillere bakıyorum.günlük 50 sms 30 dakika kadar konuşma yapıyorum.1 gün dayanıyor işte...tasarımı çok iyi.ancak kapak sıkıntısı çekebilirsin..Neo V.Bir alışveriz merkezine gidip baktınmı tasarımına şekline şemalıne. Ben baktımda bana oyuncak gibi geldi. Gerçi herkesin bakış açısı kendine.

bence beyaz olanı cok guzel ama optumus black modelının beyazı daha guzel tıp olarak tabi.ama bu devırde donanım daha onemlı sonucta sıradan telefon almıyoruz oyun program ınternet performansı daha onemı cogu kısı ıcın.kaldıkı neo v de tıp olarak vasatın ustunde.alınır yanı.Telefonu inceleme fırsatım olmadı malum Kırşehirde bulup da incelemek zor ama alacağım zaman tipi çok rahatsız ederse başka seçim yaparım onun dışında şikayet yok zaten galiba![]()

alanları bılmem ama beyazından başkası yalan.diğer renklerı cok sıradan gorunuyor.beyaz rengı kendını sıyırıyor dıger renklerdenpeki telefonu alan arkadaşlar hangi rengi tercih ettiniz![]()